COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

SeaJets

Seajets är ett grekiskt företag som driver färjeöverfarter från Pireus, inom Atens stadsområde till Kreta och Kykladerna.

Seajets driver regelbundna korsningar med sin flotta på 11 höghastighetsfartyg, det största nätverket i Egeiska havet, som förbinder 17 hamnar med en total kapacitet för mer än 8 500 passagerare och 1 450 fordon. Seajets-flottan består huvudsakligen av katamaraner av högsta kvalitet och innehåller även den eleganta enskrovsbåten Tera Jet, den största av flottan, och Paros Jet, som når hastigheter på 45 respektive 37 knop. Företagets största katamaran, Champion Jet 1, kan, samtidigt som den tar upp till 1 000 passagerare och 200 fordon, kryssa med en imponerande hastighet på 40 knop.

Seajets har konsekvent erbjudit alla passagerare pålitlig, konsekvent och säker sjötransport ända sedan starten 1989. Genom att välja att endast använda höghastighetsfärjor, och med mer än 140 färjeförbindelser från Pireus, Rafina och Kreta till öarna i Kykladerna, de erbjuder den snabbaste och mest bekväma tjänsten som finns i regionen.

Med directferries.se kan ni hitta SeaJets titabeller, resor och boka SeaJets biljetter. Vi jämnför också SeaJets med alternativa rederier.

Alla rutter med SeaJets

Omdömen om SeaJets

 • "Semestertripp"

  Inget att klaga på. Bra komfort. Trevlig personal

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kallt"

  Svala rum där man sitter, ta med jumper och ett par tunna byxer, snabbt lång kö till café undvik detta gå upp däck 4 går det snabvare

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sista resan på ö-luffen"

  Stora utrymmen och en reseupplevelse i det fina vädret. Mycket bra tidshållning både avgång och ankomst enligt tidtabellen.

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer