COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

SeaJets

Seajets driver färjeöverfarter från Pireus och Rafina till Kreta och Kykladerna.

Seajets driver vanliga överfarter med sin flotta av tre katamaraner, Megajet, Superjet och Seajet 2. Megajet är flaggskeppet och det största fartyget i Seajet flottan och kan bära upp till 750 passagerare och 100 bilar.

Seajets erbjuder sina passagerare tillförlitliga, konsekventa och säkra sjötransporter ända sedan starten 1989. De har höghastighetsfärjor på 140 färjeförbindelser från Pireus, Rafina och Kreta till öarna Kykladerna. De erbjuder det snabbaste och den mest bekväma servicen för sina passagerare.

Med directferries.se kan ni hitta SeaJets titabeller, resor och boka SeaJets biljetter. Vi jämnför också SeaJets med alternativa rederier.

Alla rutter med SeaJets

Omdömen om SeaJets

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sista resan på ö-luffen"

  Stora utrymmen och en reseupplevelse i det fina vädret. Mycket bra tidshållning både avgång och ankomst enligt tidtabellen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Paros"

  Tyvärr hade båten gått i sönder, så vi fick åka med Blue Star Ferries ! Vi fick pengar tillbaka omgående !

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Öluff"

  Perfekt att ta sig mellan öarna, snabbt i enkelt 👍

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer