SeaJets

Seajets driver färjeöverfarter från Pireus och Rafina till Kreta och Kykladerna.

Seajets driver vanliga överfarter med sin flotta av tre katamaraner, Megajet, Superjet och Seajet 2. Megajet är flaggskeppet och det största fartyget i Seajet flottan och kan bära upp till 750 passagerare och 100 bilar.

Seajets erbjuder sina passagerare tillförlitliga, konsekventa och säkra sjötransporter ända sedan starten 1989. De har höghastighetsfärjor på 140 färjeförbindelser från Pireus, Rafina och Kreta till öarna Kykladerna. De erbjuder det snabbaste och den mest bekväma servicen för sina passagerare.

Med directferries.se kan ni hitta SeaJets titabeller, resor och boka SeaJets biljetter. Vi jämnför också SeaJets med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med SeaJets

Omdömen om SeaJets

 • "Räkna med förseningar "

  Vi besökte tre öar och alla färjor var försenade eller blev försenade. Denna resa var försenad med en timme. Boka även öar som ligger på samma rutt för att undvika onödiga stopp.

  Frida' reste med SeaJets

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Paros"

  Tyvärr hade båten gått i sönder, så vi fick åka med Blue Star Ferries ! Vi fick pengar tillbaka omgående !

  Per-olof' reste med SeaJets

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båtresa"

  Det va jättesmidigt att boka med directferries och lätt att förstå hur man skulle gå tillväga. Resan mellan Pireus och Naxos var väldigt fin och mycket att titta på. Nu till det som var mest irriterande med resan och som gör att jag aldrig igen kommer åka med Sea Jets. När vi skulle åka från Pireus så fick vi vänta 40 min efter våran avgång igentiligen skulle gå. Det va 30 grader och ingen skugga! Folk blev galna och vi fick ingen informatorn alls om vad som hände. När vi väl hade kommit på båten så fick vi information om att båten skulle bli försenad 2 timmar. Resan som igentiligen skulle ta 3 timmar tog nu närmare 6 timmar. Lite irriterande när man har betalt för en dyrare biljett som ska ta 3 timmar. Personalen på båten va superglada för dom sålde hur mycket mat och snacks som hälst. Jag rekommenderar verkligen inte Sea Jets och kommer inte åka med dom igen.

  Ida' reste med SeaJets på Sea Speed Jet

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Öluff"

  Perfekt att ta sig mellan öarna, snabbt i enkelt 👍

  Eva' reste med SeaJets

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer