Färja från Rafina till Thira

Rafina Thira-rutten går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SeaJets trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 15 minuter när Golden Star Ferries servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 4 tim 55 min.

Det finns totalt 13 linjer att välja på vecka om du vill åka Rafina Thira-rutten mellan Aten och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Rafina och Thira

  • SeaJets
    • 6 avgångar per vecka 5 tim 15 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 avgångar per vecka 4 tim 55 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Rafina Thira

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Rafina Thira-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Rafina

Rafina är en grekisk stad belägen på den östra kusten av Attika i Grekland. Staden och hamnen ligger vid Egeiska havets kust öster om Penteli bergen och nordost om Mesogaiaslätten. Aten ligger 25 km väster om Rafina som också ligger nära städerna Artemida och Nea Makri. På grund av sin närhet till Aten, kör många atenare ut från huvudstaden för att äta på fiskrestauranger som kantar Rafina inre hamn. Utanför varje taverna, visas fångsten från fiskebåtarna i närheten på bäddar av is.

Stadens hamn är den näst största av Attika, nästefter den i Pireus, men kommer förmodligen att ersättas av den i Lavrio, som för närvarande byggs ut. Från Rafinas hamn avgår färjor till den södra delen av Evia liksom de flesta av Kykladerna. Det går färjor och höghastighetsbåtar till öarna där de flesta av dem avgår på morgonen eller i slutet på eftermiddagen/början av kvällen. Vissa dagar finns även båtar som lämnar senare på runt 11:00.