Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Paros hamn

  • Paros övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Paros färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Paros övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Paros färjetjänster

Guide till Paros

Guide till Paros

Paros är en ö i Grekland i centrala Egeiska havet. En av Kykladerna ögruppen som ligger till väster om Naxos, från vilken den avskiljs genom en kanal ca 8 km bred. Huvudstaden Parikia som ligger på en vik på nordvästra sidan av ön upptar platsen för den antika huvudstaden Paros. Parikia hamn är den viktigaste knutpunkten för Egeiska öarna färjor. Historiskt var Paros känd för sina fina vita marmor, som gav upphov till begreppet "Parian" för att beskriva marmor eller porslin av liknande kvaliteter. Idag kan övergivna marmor stenbrott och gruvor finns på ön, men Paros är främst känd som en populär turist plats.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.