Varför använda
Direct Ferries?

3317 färjerutter och 760 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Frankrike

Franrike har varit en av världens populäraste, om inte den mest populära turistdestinationen under många år.

Vad kan man göra i Frankrike?

En av de mest mångfaldiga destinationer man kan resa till, med dess ikoniska monument, häpnadsväckande vackra städerna, magnifika slott, idylliska landsbyggden, härliga stränder samt utan tvekan några av de bästa restaurangerna och det bästa vinet man kan uppleva. Frankrike har verkligen något för alla.

Oberoende om man reser till Frankrike för en avslappnande strandsemester, stads- break, camping eller, vinprovning eller något helt annat, har det aldrig varit lättare att åka med färja, oavsett land eller avgångsort.

Hur tar man sig runt Frankrike?

Många stora franska städer betjänas väl av inrikesflyg. Järnvägsnätet är tätt och starkt centraliserat. Du kan också hyra en bil i Frankrike. Med buss, Eurolines har ett omfattande nätverk inom Frankrike. Du kan också hyra en bil i Frankrike. Du kommer att kunna hitta uthyrningsföretag på varje flygplats och i de flesta tågstationerna i landet.

Med tusentals mil av kustlinje och relativt central position i västra Europa, med Storbritannien och Irland i norr, Spanien i sydväst, Medelhavs öarna samt Nordafrikanska länderna Algeriet, Morocco och Tunisien i syd, är det inte en överraskning att Frankrike är en väldigt populär destination för färjeöverfarter och drivna av Europas största rederier och med de modernaste färjorna.

Frankrikes hamnar har goda förbindelser till motorvägsnätverket vilket gör Frankrike till en idealisk utgångspunkt för fortsatt resa till andra länder och öar runt om i Europa.

När är det bäst att boka färja till Frankrike?

Under de populära sommarmånaderna är det dyrast att resa. Priserna kan stiga för resan när avgångstiden närmar sig. Vänta inte tills det är för sent! Boka nu för att säkra det bästa priset.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • P&O Ferries
  • Få pris
 • Eurotunnel
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
 • Brittany Ferries
  • Få pris
Visa alla färjerederier

Frankrike recension

 • "Ineffektivt"

  Det tar sanslöst lång tid att köra på båten och nästan en timme innan man kommer av. Väldigt ineffektivt. Det är extra irriterande när färjan dessutom är 30 min försenad. I övrigt är det trevligt på båten, bra möjligheter att äta och att sitta utomhus.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjeresa till Korsika"

  När man är fyra personer på var sin motorcykel, och alla vill dela hytt, är det inte helt självklart, hur man skall gå till väga. (Nu tror jag mig veta det.) Men Er service var i det fallet OK, även om det tog lite tid. Intressant var också, att vi avsiktligt inte bokade återresan från Korsika tidigt, då vi ville ha visst handlingsutrymme. Under resan till Korsika hittade vi en nattfärja till Nice, som vi inte sett i tidtabellerna ett par månader tidigare, och som passade oss perfekt. Den köptes i terminalen i Bastia, och kostade oss c:a 100 € mer än resan, som köptes av Er, trots att vi fick en trängre hytt! I övrigt skötte sig Corsica Ferries föredömligt - utom i ETT flagrant avseende. Inför återresan kl. 21 skulle man samlas på plattan kl 19 - 20, men färjan kom inte ens till kaj förrän bortåt 20.30. Det borde vara världens enklaste sak för rederiet att via högtalare ropa ut, att färjan beräknas inkomma kl XX, varpå ilastning beräknas börja kl. YY. Nu stod i stället hundratals resenärer på en varm asfaltsplatta i uppemot två timmar, innan det var dags att köra ombord. Det hade varit SÅ enkelt att förbättra resenärernas komfort med ett meddelande - och ändå gjordes inget. Varför?

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fast Ferry to Elba"

  We chose the fast ferry to Elba for our vacation and was very pleased as both the loading and deaprating at arrival was quick and efficient.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjan punktlig i strejktid"

  Corsica ferries tuffade på när övriga strejkade. Tack för det!

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Frankrike