Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Frankrike

Franrike har varit en av världens populäraste, om inte den mest populära turistdestinationen under många år.

Vad kan man göra i Frankrike?

En av de mest mångfaldiga destinationer man kan resa till, med dess ikoniska monument, häpnadsväckande vackra städerna, magnifika slott, idylliska landsbyggden, härliga stränder samt utan tvekan några av de bästa restaurangerna och det bästa vinet man kan uppleva. Frankrike har verkligen något för alla.

Oberoende om man reser till Frankrike för en avslappnande strandsemester, stads- break, camping eller, vinprovning eller något helt annat, har det aldrig varit lättare att åka med färja, oavsett land eller avgångsort.

Hur tar man sig runt Frankrike?

Många stora franska städer betjänas väl av inrikesflyg. Järnvägsnätet är tätt och starkt centraliserat. Du kan också hyra en bil i Frankrike. Med buss, Eurolines har ett omfattande nätverk inom Frankrike. Du kan också hyra en bil i Frankrike. Du kommer att kunna hitta uthyrningsföretag på varje flygplats och i de flesta tågstationerna i landet.

Med tusentals mil av kustlinje och relativt central position i västra Europa, med Storbritannien och Irland i norr, Spanien i sydväst, Medelhavs öarna samt Nordafrikanska länderna Algeriet, Morocco och Tunisien i syd, är det inte en överraskning att Frankrike är en väldigt populär destination för färjeöverfarter och drivna av Europas största rederier och med de modernaste färjorna.

Frankrikes hamnar har goda förbindelser till motorvägsnätverket vilket gör Frankrike till en idealisk utgångspunkt för fortsatt resa till andra länder och öar runt om i Europa.

När är det bäst att boka färja till Frankrike?

Under de populära sommarmånaderna är det dyrast att resa. Priserna kan stiga för resan när avgångstiden närmar sig. Vänta inte tills det är för sent! Boka nu för att säkra det bästa priset.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Visa alla färjerederier

Frankrike recension

 • "Toulon - Alcudia "

  Bekväm och lugn tyst tur. Kommer att göra om det.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Alcudia - Toulon"

  Förutom försenad avresa p ga kraftiga vindar var allt bra

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fräsch båt"

  Det går snabbt att komma ombord och det är rulltrappor som tar oss upp till receptionen där det finns ett bagagerum. Gott om sittplatser, frukosten är förbeställd och det går mycket snabbt och smidigt att hämta den. Personalen är snabb på att duka av brickorna och hålla rent. En videofilm snurrar och visar hur vältränad personalen är inför en eventuell olycka. Tyvärr är det irriterande musik i alla avdelningar, där sätter sig många i trappor och utomhus.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Positiv upplevelse"

  Mycket trevlig personal, rent och god mat! Smidig och snabb in och ut checkning hytterna. Försenad avgång men körde in tiden o ankom på tid i Nice.

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Frankrike