Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Ajaccio hamn

 • Ajaccio hamn med bil

  Ajaccio hamn ligger på västkusten av ön Korsika, nära Ajaccio centrum. Kommer ni från Bastia och södra Korsika, så stanna i vänster körfält och sväng vänster på Route d’Alata. Fortsätt sedan direkt till Griffi torget och följ skyltarna till 'Gare Maritime'. Kommer du från Sanguinares följ strandpromenaden till Caserne Miolis och därefter följ skyltarna till 'Gare Maritime'.

 • Ajaccio hamn med tåg

  SNCF och CFC erbjuder tågförbindelser från Ajaccio järnvägsstation. Den ligger bara ett kort avstånd från färjeterminalen men det är bara taxibilar som kan ta dig från den ena till den andra sidan. För mer information om tåg på Korsika, besök Korsika tågförbindelser hemsida.

 • Ytterligare information om Ajaccio hamn

  Ajaccio hamnadress: Gare Maritime: F - 20000 Ajaccio Avstånd från motorväg 100 km, flygplats 7 km, centrum 0-1 km, järnvägstation 0-1 km och strand 2 km.

 • Ajaccio övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Ajaccio färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Ajaccio övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Ajaccio färjetjänster

Guide till Ajaccio

Guide till Ajaccio

Ajaccio ligger på västkusten av ön Korsika, 338 nautiska km sydost om Marseille. Det upptar ett skyddat läge vid foten av skogsklädda kullar på den norra stranden av Ajaccio-bukten. Den nuvarande staden Ajaccio ligger cirka tre km till söder av sin ursprungliga plats, varifrån den överfördes från Genua 1492. Ajaccio är en stad med full av historia (det är födelseplatsen för Napoleon Bonaparte 1769-1821 - Kejsare av Frankrike), kultur och affärer, det är charmigt och avslappnad. Men staden kan också bli livligt, sportig och rolig.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.