Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Algeciras hamn

 • Algeciras hamn med bil

  Algeciras hamn ligger i södra Spanien cirka 10 minuter från centrum. Vid infarten till Algeciras kommer ni att passera över en flod och ni kommer att se skyltarna till hamnen. Håll på vänster sida, kör genom tunneln och håll på vänster sida tills ni kommer till hamninloppet. När ni har kört förbi vakten i hamninloppet, fortsätt ni över bron och på vänstra sida ser ni Algeciras färjeterminal.

 • Algeciras hamn med buss

  Transportes Comes har ett antal dagliga avgångar till hamnen. För mer information, besök Transportes Comes hemsida.

 • Algeciras hamnadress

  Autoridad Portuaria de la Bahía de Algeciras. Paseo de la Conferencia, s/n 11207 Algeciras, Spanien

 • Algeciras övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Algeciras färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Algeciras övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Algeciras färjetjänster

Guide till Algeciras

Guide till Algeciras

Algeciras är en hamnstad i södra Spanien som ligger vid Gibraltar sund. Namnet Algeciras härleds från den arabiska Al-Jazeera ("ön", som Alger och Al Jazeera härleds också). Det ursprungliga arabiska namnet Algeciras var "Al-Jazeera Al-Khudra" (den gröna ön). Den moderna hamnen i Algeciras är den 49: e mest trafikerade hamnen i världen ( 2003), med mycket trafik till och från Afrika. Eftersom många människor som passerar över natta på Algeciras, så finns det många hotell och hostals. Runt början av augusti kommer det bilar med familjer som är marockanska invandrare som bor i Europa, som väntar på att gå ombord på färjan för att tillbringa sin semester i Marocko. Det stoltaste hotellet i staden är Hotel Reina Cristina. Kungar och drottningar har bott där. Så har statsmän som Churchill och Roosevelt och filmstjärnor som Rock Hudson och Deborah Kerr.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.