Balearia

Balearia ansluter det spanska fastlandet till Balearerna av Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera samt anslutningar i Gibraltar sund.

Det transporteras cirka 3,5 miljoner passagerare per år, Balearia driver sina överfarter med en blandning av konventionell och snabb färjetrafik, beroende på avstånd och krav passagerare.

Balearias färjor är bekväma, pålitliga och konkurrenskraftigt transportmedel så att man kan ta sig lätt med sitt fordon för att flytta från centrum av en stad till en annan.

Balearia rutter mellan Algeciras, Tanger Med och Kreta är under Balearia Nautas märket.

Directferries.se jämnför Balearia tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Balearia

Balearia kundrecensioner

 • "Behaglig båtresa"

  Färjan har karaktär av lastfartyg, det finns inte så många allmänna utrymmen men under lågsäsong (åkte i januari) räcker dessa mer än väl till. Det finns en kantin som serverar bricklunch. Ingen kulinarisk höjdare men man blir mätt. Portionerna är anpassade till alla långtradarchaufförer på båten. Och de är många. Så många att det blir lång kö när matserveringen öppnar. För övrigt finns ett litet café och det är allt. Men som transportmedel fungerar det utmärkt.

  Per' reste med Balearia på Abel Matutes

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa"

  Alltid lika trevligt att resa med er mellan Barcelona och Palma, trevlig personal, rent och snyggt.

  Jan' reste med Balearia på Abel Matutes

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skön resa"

  Vi bilade ner genom Europa för att ta färjan från Barcelona till Palma, Mallorca. Det fungerar utmärkt när det gäller bokning via Directferries och resande. Sköna vilfåtöljer och en behaglig resa över natten. Det enda som är krångligt är att hitta var båten utgår ifrån samt att checka in sig. Allt det är mycket "spanskt". Vi kommer självklart använda oss av Directferries igen!

  Camilla' reste med Balearia på Visemar One

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Palma de Mallorca"

  Mycket bra organiserad transport till och från Palma de Mallorca från Barcelona. Denna resa kommer jag absolut att göra igen. Många tack

  Jan Hellman' reste med Balearia på Visemar One

  Lӓs mer Läs mindre