Balearia
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Balearia

Balearia ansluter det spanska fastlandet till de baleariska öarna: Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera och de bedriver även linjetrafik i Gibraltar sund.

Balearia transporterar sina 3,5 miljoner passagerare per år med hjälp av både höghastighetsfärjor och traditionella färjor.

Balearia grundades i Alicante 1988 och är nu ett internationellt företag med 25 fartyg och fler än 1 196 anställda i hela världen. Nya rutter har nyligen etablerats i Karibien och USA under namnet Balearia Caribbean, medan trafiken mellan Algeciras, Tangier och Ceuta bedrivs under namnet Balearia Nautas,

Oavsett vart man vill åka är Belearia ett pålitligt och bekvämt sätt att ta sig från en stad till en annan. Flottan består av många olika sorters fartyg, från små höghastighetsfarkoster till stora kryssningsfartyg som används på längre sträckor.

Directferries.se jämnför Balearia tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Balearia

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Balearia

 • "Hemresa i Coronatider"

  Många bra försiktighetsåtgärder var vidtagna Balearia bryr sig om sina kunder.Tack!!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nice but way to much AC"

  The AC is way to high for a overnight ferry, it is no longer 35 degrees outside. It was almost impossible to sleep close to one and I had to move. I did have multiple layers but still to cold.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fel biljett - dyr resa!"

  Jag köpte av misstag en biljett på nätet för residents. Då jag kom till terminalen meddelade de mig att det krävdes ett särskilt tarjeta de viaje för detta, vilket jag inte har. Var då tvungen att köpa ny biljett för dubbla priset, och de gjorde ingen retur på min införskaffade biljett. Dålig information och inte så bra Kundservice. Redan kostade mig ca 4500 Sek isf 1700

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm överfart"

  Snabbt och smidigt

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.