Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Tarifa hamn

 • Tarifa hamn med bil

  Tarifa hamn är belägen på södra sidan av staden och är väl skyltad.

 • Tarifa hamn med tåg

  Tarifa är en liten stad och det finns ingen tågservice nära hamnen. Den närmaste järnvägsstationen är ca 20 km bort i Algeciras.

 • Tarifa hamnadress

  Av de las Fuerzas Armadas 13, 11380, Spanien

 • Tarifa övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Tarifa färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Tarifa övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Tarifa färjetjänster

Guide till Tarifa

Guide till Tarifa

Tarifa är en liten stad på den sydligaste delen av Spanien och den europeiska kontinenten. Det är en del av provinsen Cádiz, som i sin tur är en del av Andalusien regionen. Tarifa förvandlas från en strategisk militär fästning till en avlägsen fiskeby, och idag blomstrar turismen i kulturer. Varje befolkningen som antingen bosatte eller passerade har lämnat sitt avtryck. Detta framgår av spår av det antika Rom till den moderna vindsurfing kulturen, även Tarifas moriska stil är fortfarande dominerande med sin Medina (gamla stadskärnan). Denna moderna omvandling, som undvek de misstag som gjorts av en stor del av massan spanska turismen under 60-talet, har återuppfunnit sig vackert av sina hotell och andra anläggningar som ligger både längs dess kust och inom den gamla stadsmuren.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.