Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Larne hamn

 • Larne hamn med bil

  Larne hamn ligger cirka 25 minuters bilresa norr om Belfast. Från Belfast ta M2 motorväg norrut och hålla sig på körfält 2 (av 5) eller (om ni kör om) körfält 3 (av 5). Efter ca 1.5 km passerar du under två broar. Följ motorvägen ytterligare 0.8 km och ni kommer att märka att vägen verkas att dela upp i tre. Till vänster är en skarp vänstersväng, Greencastle, rakt fram finns två körfält av M2, som faktiskt svänger vänster före stigande uppåt och de två körfält till höger blir M3 och följer kusten av Belfast Lough. Det är viktigt att i detta läge du är i körfält 2 eller 3. Följ motorvägen upp backen ca 5 km, och därefter kommer ni att känna en avfartsväg till vänster som tar er till Larne via A8 (M). Lämna M2 vid denna punkt och köra in i höger sida när du närmar er en rondell typ korsning. När ni kör i rondellen, kommer ni att passera under en bro - det är motorvägen. Ta nästa avfart från rondellen och köra upp backen och sedan ner till den andra rondellen. Fortsätt rakt igenom och följ denna väg tills ni kommer till Larne. Hamnen är väl skyltad från Larne.

 • Larne hamn med tåg

  Larne hamn är via Belfast centralstation ansluten till Nordirlands järnvägsnät, som betjänar alla delar av Irland.

 • Larne hamn med buss

  Det går regelbunden busstrafik till färjeterminalen med Ulster buss. För mer information, ring +353 2827 2345.

 • Parkering vid Larne hamn

  Det finns både korttids- och långtidsparkering i hamnen.

 • Larne hamnadress

  Ferry Terminal, Larne Harbour, Larne, Nordirland, BT40 1AW

 • Larne övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Larne färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Larne övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Larne färjetjänster

Guide till Larne

Guide till Larne

Namnet på staden tros ha kommit från den irländska prinsen Lathar, som ägde markerna runt Larne under antiken. Området blev känd som ”Lathar-na” som slutligen förkortades till Larne. Både fossil och förhistoriska föremål har hittats bland havet klipporna. Larne var en av de tidigaste ställena där Vikingarna bosatte sig på Irland, så det finns många intressanta platser att besöka, så som Vikingarnas gravplatser. Idag är Larne en livlig marknad stad.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.