Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Korfu hamn

  • Korfu övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Korfu färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Korfu övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Korfu färjetjänster

Guide till Korfu

Hur tar man sig runt på Korfu?

Det är inga problem att få fatt i en taxi vid de sörre semesterorterna och i städerna på Korfu. I de mera avsidesliggande områdena finns det dock som regel inga taxi. Det är relativt billigt att åka taxi. Det finns även lokalbusstrafik mellan städerna. Det seglar många färjor både till fastlandet och till andra grekiska öar.

Vad kan man göra på Korfu?

Korfus landskap tillhör Greklands vackraste. Ön är som gjord till vandringsturer. Dessutom kan man utöva alla former för vattensport på Korfu. Bland de mest uppskattade stränderna kan nämnas Barbati, som är perfekt för snorkling, och Messonghi Beach, som med svaga strömmar och massor av små fiskar brukar uppskattas av familjens allra minsta medlemmar. Har man lust till hålligång finns det otaliga barer och diskotek. Det finns även flera intressanta muséer och vackra arkitektoniska byggnader.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.