Grimaldi Lines

Grimaldi Lines driver färjetrafik i den största färjemarknaden som förbinder er med Spanien, Tunisien, Marocko, Malta, Grekland, Sardinien och Sicilien.

Grimaldi Lines ingår i den berömda Grimaldi Group där Minoan Lines och Finnlines ingår. Grimaldi familjens band till havet går tillbaka till 13- århundradet talet och den nuvarande gruppen består av en av världens största flottor av fartyg i världen.

Med Grimaldi Lines hittar ni en flotta av nya generationens snabba och bekväma färjor och tack vare kvaliteten och faliciteterna ombord får ni en tjänst där ni kan göra det mesta för att underhålla er ombord följt av en god natts sömn medan färjan styr mot er slutliga destination.

Directferries.se jämnför Grimaldi Lines tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Grimaldi Lines

Omdömen om Grimaldi Lines

 • "Från Barcelona till Italien"

  Vi hade en 4 bädds hytt till vår familj och den var bra. Personalen var vänliga och hjälpsamma. Det tog lite extra tid gällande lastningen med lastbilarna. Men överlag var allting bra förutom de försningar. Utmärkt annars.

  Frank' reste med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår första resa"

  Det här var första gången som vi åkt på en lång resa på havet så vi var lite upphetsad om ombordstigning (hur det går) och om att vara i hamnen i tid eftersom det vi hade läst i villkoren i förväg vilket gjorde oss lite orolig vad händer om vi inte kommer dit i tid. Lyckligtvis allt var OK, ombordstigning var smidig. vi skulle ha varit lite gladare om vår hytt inte hade varit på våning 7 (motorernas buller var så nära), men vi har försökt att glömma om det :-). Personalen var artig och kompetenat. Allt som allt är vi nöjda och gillade vår resa.

  Zoltán' reste med Grimaldi Lines på Cruise Barcelona

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Det var en bra resa. 9 hrs flög förbi!

  Sandra' reste med Grimaldi Lines på Zeus Palace

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Liten hytt"

  Vi bokade en 4 bädds hytt från Patras till Brindisi. Bilden var int alls som hytten. Det var en väldigt liten hytt men kudne knapp få plats. Ville inte boka en gy hytt heller. Överprisat. Boka en stol istället.

  Anonym' reste med Grimaldi Lines på Catania

  Lӓs mer Läs mindre