Grimaldi Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Grimaldi Lines

Grimaldi Lines driver färjetrafik i den största färjemarknaden som förbinder er med Spanien, Tunisien, Malta, Grekland, Sardinien och Sicilien.

Grimaldi Lines ingår i den berömda Grimaldi Group där Minoan Lines och Finnlines ingår. Grimaldi familjens band till havet går tillbaka till 13- århundradet talet och den nuvarande gruppen består av en av världens största flottor av fartyg i världen.

Med Grimaldi Lines hittar ni en flotta av nya generationens snabba och bekväma färjor och tack vare kvaliteten och faliciteterna ombord får ni en tjänst där ni kan göra det mesta för att underhålla er ombord följt av en god natts sömn medan färjan styr mot er slutliga destination.

Directferries.se jämnför Grimaldi Lines tidtabeller och resor med alla alternativa rederier innan ni bestämmer er för det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Grimaldi Lines

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Grimaldi Lines

 • "Resan till Palermo"

  En fantastisk trevlig kryssning till Sicilien slutade dock inte roligt då mina stödben på husbilen fastnade på er höga ramp all personal på båten var trevliga men inte den som var på däck som tyckte att jag måste bara åka fast jag såg att benet blev förstört fick inte stanna för honom så då var det bara att åka men för övrigt var det bra får hoppas att det inte blir allt för dyrt att åtgärda 

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt "

  Mycket bra service ombord, rent, snyggt och godmat. Tack till personalen ombord 👍🌹

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Cannon priser"

  Allt är jättebra, hytt och restauranger är rena och fina. Tack för en mycket trevlig kväll ombord 👍

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lugn överfart"

  2 av 4 dänger i hytten var inte bäddade med rena laken men ordnades snabbt när vi sa till. Bra mat på kvällen men ingen vidare frukost. För övrigt helt ok.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.