Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Livorno hamn

 • Livorno hamn med tåg

  Livorno centralstation ligger ca 3 km från hamnen. Stationen är ansluten till både internationella och lokaltåg från Neapel, Rom, Genua och många andra städer.

 • Livorno hamnadress

  Nuova Stazione Marittima, 57100 Livorno, Italien

 • Ytterligare information om Livorno hamn

  Det finns biluthyrningsföretag inom kort gångavstånd från hamnen. Taxibilar är allmänt tillgängliga utanför hamnen, järnvägstationen och busstationen. Det finns också taxi vänteområden i staden.

 • Livorno övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Livorno färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Livorno övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Livorno färjetjänster

Guide till Livorno

Hur tar man sig runt I Livorno?

Det finns femton busslinjer i Livorno och biljetter finns på lokala tidningskiosker. Stadsbussarna är ett av de billigaste sätten att täcka mest mark i Livorno. Naturligtvis kan du också ta taxi eller gå runt i staden. Man kan också hyra en bil, men för den mer aktiva kan det rekommenderas att hyra en cykel att ta sig fram på.

Vad kan man göra I Livorno?

I Livorno kan du njuta ev an vacker stadsmiljö. Här korsas små kanaler och slingriga gränder i det som kallas för Venedig-distriktet. Tycker du om sport, kan du köpa biljetter till Picchi Stadium där man håller en hel del matcher och mästerskap. Beger du dig söder om Livorno kommer du till ett flertal fina stränder och möjligheter att besöka pittoreska små byar längs med kusten.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.