Varför använda
Direct Ferries?

3247 färjerutter och 668 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Irland

Irland eller Republiken Irland upptar cirka 80 procent av ön Irland, med Nordirland som utgör resten.

Vad kan man göra på Irland?

Huvudstaden, den största och mest kända staden är Dublin, som ligger österut och här bor runt en fjärdedel av landets befolkning. Irland är mer än bara sin huvudstad. Kulturellt rika städer som Cork, Galway, Limerick och Killarney rullar av tungan som fantastiska destinationer.

Borta från stadens liv och rörelse, hittar man vackra gröna rullande landskap, berg, dalar, lochs, gyllene sandstränder och öar.

Medan du är där, om du befinner dig i en traditionell pub, se till att prova några av Irlands mest kända exporter - Whisky, Baileys och Guinness.

Hur tar man sig runt Irland?

Med Irish Rail kan du med fjärrtåg ta dig från norra Irland ner till de södra delarna av ön. Ett alternativ när du vill ta dig runt på Irland är att åka med Eireann Bus som tar dig mellan olika städer. Om du inte vill stå och vänta på bussar eller tåg så kan du hyra en bil. Det kostar inte någon större förmögenhet.

Irland är relativt lätt att komma till med färja från Storbritannien med snabba och frekventa förbindelser tillgängliga från ett urval av färjebolag. Om du reser från Skottland kan det vara bättre att ta färjan till Nordirland och sedan köra söderut till Irland.

Om du reser från kontinentala Europa så har Frankrike många färjerutter till Irland. Eftersom överfarten är det ganska lång, är färjorna välutrustade och det finns mycket att göra för att hålla dig underhållen ombord.

När är det bäst att boka färja till Irland?

Det är dyrast att resa med färja under de populära sommarmånaderna. Priserna kan stiga för resan när avgångstiden närmar sig. Vänta inte tills det är för sent! Boka nu för att säkra det bästa priset

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Stena Line
  • Få pris
 • P&O Irish Sea
  • Få pris
 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Brittany Ferries
  • Få pris
Visa alla färjerederier

Irland recension

 • "Bra visit"

  Väldigt bekväm resa båda hållen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa men inget wifi"

  Jag hade väldrig positiva upplevelse on både färjorna jag åkte på. De var städade och rena och personalen var hjälpsamma också. Faliciteterna var också bra. Sängen var utmärkt och det var värt de extra pengarna. Jag blev dock irriterad pga jag var på en affärs resa och ville använda mig av internetet. Utresan fungerade inte det alls och på hemvägen var det väldigt söligt. Om man åkte på affärs resa vill man ha wifi men om man åker som vanligt behöver man inte det.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra"

  Väldigt bekväm resa, smidig resa, väldigt ren färja, bra service också. I tid.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Caen"

  Vi åkte nyligen på Normandie färjan mellan Portsmouth till Cean och reste till Norra Frankrike. Jag kan rekommendera dena resa för den var väl organiserad och hade en bra resa. Kommer att åka med dom igen.

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Irland