Stena Line

Stena Line är ett av världens största färjerederier och erbjuder ett utbud av täta och snabba färjetjänster runt om i Storbritannien, Irland, Holland, Skandinavien och i Östersjön.

Stena Line är ett internationellt företag som grundades 1962, med huvudkontor i Göteborg och över 5000 anställda.

Rederiet transporterar varje år över 7 miljoner människor, 1,5 miljoner bilar och 2 miljoner fraktenheter. Detta är möjligt tack vare ett av Europas mest omfattande linjenät och några av världens mest populära färjerutter. Trots företagets storlek ägs det fortfarande av dess grundare, familjen Olsson.

Stena Line utvecklar ständigt sitt linjenät genom att förvärva eller etablera nya rutter och ingen annan färjeoperatör erbjuder fler resealternativ.

Stena Line har nyligen förvärvat Celtic Link Ferries som går mellan Irland och Frankrike, och därmed lagt till nya resmål till sin redan långa lista.

Med directferries.se kan ni hitta Stena Line titabeller, resor och boka Stena Line biljetter. Vi jämnför också Stena Line med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Stena Line

Omdömen om Stena Line

 • "Kiel - Göteborg"

  Långt över förväntan ! Vänligt bemötande, så väl på bildäck som i övrigt ombord. Extra poäng för intresse och omtanke om att få ombord vår bil som har låg markfrigång, utan skador.

  Christian' reste med Stena Line på Stena Scandinavica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevligt"

  Det var fint

  Kourosh' reste med Stena Line

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbart resa"

  bra kontakt med Stena Line som berättade när avresa blir aktuellt, fint och lyxig hytt med dusch. God mat.

  Lukas' reste med Stena Line på Stena Vision

  Lӓs mer Läs mindre
 • "färja tillSassnitz"

  bra ombordkörning,vänligt bemötande av personal

  Hans' reste med Stena Line på Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre