COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stena Line

Stena Line är ett av världens största färjerederier och erbjuder ett utbud av täta och snabba färjetjänster runt om i Storbritannien, Irland, Holland, Skandinavien och i Östersjön.

Stena Line är ett internationellt företag som grundades 1962, med huvudkontor i Göteborg och över 5000 anställda.

Rederiet transporterar varje år över 7 miljoner människor, 1,5 miljoner bilar och 2 miljoner fraktenheter. Detta är möjligt tack vare ett av Europas mest omfattande linjenät och några av världens mest populära färjerutter. Trots företagets storlek ägs det fortfarande av dess grundare, familjen Olsson.

Stena Line utvecklar ständigt sitt linjenät genom att förvärva eller etablera nya rutter och ingen annan färjeoperatör erbjuder fler resealternativ.

Stena Line har nyligen förvärvat Celtic Link Ferries som går mellan Irland och Frankrike, och därmed lagt till nya resmål till sin redan långa lista.

Med directferries.se kan ni hitta Stena Line titabeller, resor och boka Stena Line biljetter. Vi jämnför också Stena Line med alternativa rederier.

Alla rutter med Stena Line

Omdömen om Stena Line

 • "Stocnia Gdynia"

  Hej var med och byggde färjan 1986-87. En fin båt , säker i sjön . Hytt och annat rent och fint- Bra sjöfrukost "kryddade" resan. Återkommer säkert.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket trevlig"

  En behaglig resa med trevlig personal som gav en personlig upplevelse

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Reise"

  positiv

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Toppenfint"

  Den nyrenoverade båten jag åkte var imponerande med tanke på att det I första hand är en frakt båt med mest lastbilstrafik. Jag tar gärna med mig familjen på denna trevliga båt, proffsig personal och allmänt trevlig stämning. Bra faciliteter och fantastiska sängar och hytter.Jag åker ofta båt och har under ca 15 år mest åkt Stockholm-Riga men fick tänka om i och med pandemin.

  Lӓs mer Läs mindre