COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Finnlines är en ledande aktör i Östersjön och en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines. Utöver färjelinjerna erbjuder Finnlines hamntjänster i Helsingfors och Åbo, de viktigaste hamnstäderna i Finland.

Finnlines flotta är modern och varierad. Skeppen varierar i storlek och är i genomsnitt 12 år gamla.

Fartygen är isklassade och byggda för att klara nordiska väderförhållanden.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en bekymmerslös atmosfär och ett brett utbud av tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska vackra landskap och spännande sevärdheter.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Finnlines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Finnlines med alternativa rederier.

Alla rutter med Finnlines

Omdömen om Finnlines

 • "Lugn och smidig resa "

  Det var min första gång jag skulle åka färja med min bil, och det var super enkelt !  Det finns mat ombord, det finns Wi-Fi tillgänglig och små saker att göra, såsom Duty Free, game rooms för både barn och vuxna!  En härlig resa mellan Sverige och Finland!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Perfekt alternativ till Tysklan"

  Att ta nattfärjan gör en utvilad förare och spar en hotellnatt.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa."

  Ett mycket bra alternativ att resa mellan Finland och Sverige med hund. Nära mellan bildäck och hytt. Bra rastplats, även den nära hytten. God mat och bra service.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båtresa 16 aug"

  Toppen

  Lӓs mer Läs mindre