Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en problemfri atmosfär och förväntar sig ett komplett sortiment av bra tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska spännande sevärdheter som ni kanske inte visste existerade.

Finnlines är en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka Finnlines biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Finnlines med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Finnlines

Finnlines kundrecensioner

 • "Trell , Trav"

  Bra tider. Bra hytt.

  Anonym' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Svårt att hitta avreseplatsen i Malmö"

  Passade oss perfekt då vi endast ville ha en övernattning och transport till Tyskland och ingen upplevelseresa eller mat ombord. Ett par reflektioner: - Mycket svårt att hitta fram till avgångsplatsen i Malmö: Ingen gatuadress på biljetten, fanns ingen uppgift på hitta.se eller hos nummerupplysningen. Jag fick ringa kundservice som letade fram adressen. Jag fick också fråga dem om namnet på aarngören och vilken skyltning vi skulle leta efter - Direct Ferries (som vi trodde vi bokat med) eller Finnline... - Vi avfarten i Travemünde var det få personbilar - nästan bara lastbilar. Kanske en avfartkö för personbilar hade varit en idé så hade det gått snabbare och så hade småbilar inte behövt köra med enorma lastbilar. I övrigt var hytten bra och sängarna mycket bekväma. Vi åt ingenting ombord så jag kan inte uttala mig om kvaliteten på maten. /med vänlig hälsning Petra

  Petra' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Superb"

  Alt var brå, personal jätte trevlig och hjälpsam, hela resan var superb.

  Rusmir' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra alternativ"

  Förvånansvärt bra, trevligt och prisvärt! Det kommer jag att göra om!

  Ove' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre