COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Finnlines är en ledande aktör i Östersjön och en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines. Utöver färjelinjerna erbjuder Finnlines hamntjänster i Helsingfors och Åbo, de viktigaste hamnstäderna i Finland.

Finnlines flotta är modern och varierad. Skeppen varierar i storlek och är i genomsnitt 12 år gamla.

Fartygen är isklassade och byggda för att klara nordiska väderförhållanden.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en bekymmerslös atmosfär och ett brett utbud av tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska vackra landskap och spännande sevärdheter.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Finnlines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Finnlines med alternativa rederier.

Alla rutter med Finnlines

Omdömen om Finnlines

 • "Bra tjänster"

  Perfect💯

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vänlighet"

  Vi kom försenade till terminalen , men möttes av em mycket vänlig flicka, som hjätpye oss vidare. Kom fint ombord till en bra lugar. Mycket god byffet. Och allt var ok.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Höstresa till Tyskland"

  Vi var två personer som reste dagtid med Finnlines T o R Malmö - Travemünde i November. Bra avgångs- och ankomsttider åt båda hållen. Vi förvånades över hur få personbilar det var -- inga köer, ingen trängsel. Gott om plats ombord under resan. Bekvämt och stillsamt. Att det gick att bada bastu gratis var ett oväntat plus.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Helt okej"

  Room har varit kalt, behövs mer handukar

  Lӓs mer Läs mindre