Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Finnlines är en ledande aktör i Östersjön och en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines. Utöver färjelinjerna erbjuder Finnlines hamntjänster i Helsingfors och Åbo, de viktigaste hamnstäderna i Finland.

Finnlines flotta är modern och varierad. Skeppen varierar i storlek och är i genomsnitt 12 år gamla.

Fartygen är isklassade och byggda för att klara nordiska väderförhållanden.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en bekymmerslös atmosfär och ett brett utbud av tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska vackra landskap och spännande sevärdheter.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Finnlines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Finnlines med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Finnlines

Omdömen om Finnlines

 • "Din över tesa"

  Allt är bara toppen.

  Marie-louise' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa 11 juli"

  Att resa från Malmö till Travemünde är ett smidigt sätt att komma en bra bit ner för att sedan komma vidare ner i Europa. Allt funkade bra på båten men frukosten lämnade övrigt att önska. Brödet var tråkigt, sortimentet av pålägget var ringa o det varma var helfabrikat. Det kändes lite lågbudget.

  Rickard' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båttur"

  Härlig båttur i underbart väder satt ute hela resan.. Gratis buffé !! Toppen god!! Lugnt på båten med gott om sittplatser både ute och inne!! Liten taxfree!! Bra ordnat med samling innan nedgång till bilarna!!

  Per' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Båtresa"

  Härlig resa satt ute hela tiden! Gratis buffé god! Gott om sittplatser nåde ute o inne! Liten taxfree!! Bra ordnat med samling och gemensam nedgång till bilarna!!

  Per' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre