COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Finnlines är en ledande aktör i Östersjön och en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines. Utöver färjelinjerna erbjuder Finnlines hamntjänster i Helsingfors och Åbo, de viktigaste hamnstäderna i Finland.

Finnlines flotta är modern och varierad. Skeppen varierar i storlek och är i genomsnitt 12 år gamla.

Fartygen är isklassade och byggda för att klara nordiska väderförhållanden.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en bekymmerslös atmosfär och ett brett utbud av tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska vackra landskap och spännande sevärdheter.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Finnlines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Finnlines med alternativa rederier.

Alla rutter med Finnlines

Omdömen om Finnlines

 • "Fin hytt"

  Fin hytt, kändes som en riktig båthytt. Skönt med få hytter och lite passagerare på båten vilket gjorde att det blev en lugn stämning.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Besviken resenär"

  Jag beställde resan med ombokning, jag skulle boka om resan och bli kvar några dagar längre i Finland p.g.a. att det kom vänner från Sverige och vi skulle tillbringa några dagar tillsammans i Finland och då står det att ” DEN HÄR RESAN GÅR INTE ATT OMBOKA”, besviken är ett lindrigt ord vad jag bar inom mig, att lämna vännerna utan att kunna tillbringa några dagar med dem gjorde mig rasande! Vännerna berättade att deras resa kostade lite mindre än vår resa men deras resa är tur/retur, alltså vår resa är mycket dyrare eftersom vi färdades Enkel Väg, era resekostnader tyder på att de är som tagna från luften, kostnadsbilden gör också att vi är väldigt besvikna och ” FLER VAL, BÄTTRE ERBJUDANDEN ” känns överdrivet och irrelevant! Tack för mig och det blir inga fler resor genom Direct Ferries, tyvärr!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig färjeupplevelse!"

  Vi åkte mellan Mariehamn och Nådendal. Färjan som tidigare var okänd för oss visade sig vara lugn och trevlig med fräscha allmänna utrymme. Måltiden som ingick i priset var en liten men vällagad och välsmakande buffe. Vi reser gärna igen.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Din över tesa"

  Allt är bara toppen.

  Lӓs mer Läs mindre