Varför använda
Direct Ferries?

Färjor från 2607 rutter och 708 portar runt om i världen

Over 2.5 miljon nöjda kunder

Vi ordnar over 1.2 miljon korsningar / år

Vi kollar upp till 1 miljoner pris för våra kunder dagligen

Färjor till Tyskland

Som det största landet i centrala Europa erbjuder Tyskland för även en tillfällig besökare massor av sevärdheter från hyper moderna och trendiga städer till de sublima södra regionerna som gränsar till Alperna.

Vackra, vibrerande städer visar upp lite av det absolut bästa som landet har att erbjuda, medan i de tystare delarna av landet är landskapet fylld av signifikanta Unesco Världsarv och orörda skatter.

Med sitt utmärkt läge i Östersjön är Tyskland den perfekta portgången till det europeiska fastlandet med färjor som anländer från Skandinavien, Östra Europa och Ryssland. Hamnara Kiel, Rostock och Travemunde är de populäraste destinationerna och kan nås från Sverige, Danmark, Finland, Litauien, Latvien och Norge.

Hamnen Sassnitz är ett annat alternativ för dem som kommer från Sverige och erbjuder också en förbindelse från ön Bornholm medan Lubeck är en destination för färjor som avgår på den långa rutten från Ryssland.

Den kortaste och mest ofta drivna rutten till Tyskland är den 19 kilometer förbindelsen mellan Rødby (Lolland,Danmark) och Puttgarden, en by på ön Fehmarn. Resan tar ungefär 45 minuter och det finns upp till 2 seglingar per timme.

Polen är också en god alternativ inkörsport för de som reser till Tyskland. Fastän några av avgångs hamnarna är samma som de som används för korsningar till Tyskland, kan tidtabellen och längen på havet passa ens planer bättre.

Om man reser från Storbritannien till Tyskland, då direkta linjen från Harwich till Cuxhaven slutade för många år sedan, måste man resa genom Frankrike, Belgien eller Holland och köra över.

Oberoende om landet är ens slutliga destination eller om man endast åker igenom, är alla av Tysklands stora byar städer väl förbindna av stora infrastrukturer, och erbjuder många alternativ för fortsatt resa. Det tyska motorvägs nätverket täcker 12 000 kilometer vilket gör att det är ett av det mest täta och längsta motorvägssystemen i världen.

För dem som inte reser med fordon, är det tyska järnvägsnätet modernt, omfattande och väldigt effektivt, inte endast inhemskt utan också för fortsatt resa till länder överallt i Europa.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Scandlines
  • Få pris
 • Finnlines
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Visa alla färjerederier

Rutter och hamnar i Tyskland