Boka en färja från/till Rödby

Rödby färjehamn i Danmark förbinder Puttgarden i Tyskland med möjlighet att välja mellan upp till 48 överfarter per dag. Restiden för Rödby till Puttgarden överfarten är 45 minuter och trafikkeras av Scandlines.

Rödby hamnkarta

Klicka här för karta

Rödby färjetjänster

 • Scandlines
  • 48 Avgångar per dag 45 min
  • Få pris

Rödby guide

Rödby är en stad på ön Lolland i Storstrom län i södra Danmark. Direkt tillgång till Östersjön var den viktigaste faktorn bakom ökningen av en av Danmarks sydligaste kåkstäderna.
Eftersom havet var det viktigaste transportmedlet, blev Östersjön ett centrum för handel och en uppgörelse på den sydöstra kanten av Lolland som var en naturlig utveckling.

Närheten till härliga skogsmarker är en del varför det som gör Rodby till sådan attraktiv plats att besöka. Härifrån är det bara en kort avstånd till otämjda natur med skogar som sträcker sig ner till Östersjön.

Så här hittar du till Rödby hamn

 • Rödby Färjans hamnadress

  Færgestationsvej 5, 4970 Rødby

 • Rödby övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Rödby färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Rödby övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!