Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Rödby hamn

  • Rödby övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Rödby färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Rödby övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Rödby färjetjänster

Guide till Rödby

Vad kan man göra i Rødby?

Om du tröttnat på att vandra längs Bälthavet (som ligger mellan Östersjön och Stora Bält) kan du besöka en av Danmarks mest populära vatten- och nöjesparker, Lalandia, som har egen sandstrand samt massor av rutschbanor och spännande åkattraktioner. Det finns även spa och motionscenter för både stora och små där man kan prova på alla sorters sporter. Om man tröttnat på vattenäventyr ligger Nordeuropas största safaripark med bland annat vargar och noshörningar 2 mil norrut. I närheten ligger även ”Middelaldercentret”, ett museum om medeltiden där man kan gå runt bland medeltidshus, riddare och bagare. Rødby med omnejd är med andra ord ett perfekt utflyktsmål för barnfamiljer (eller vuxna med barnasinnet i behåll). I den lilla småstaden finns inte så mycket att göra – med sina knappa 2000 invånare är det ingen större turistort – förutom några lokala restauranger och kaféer, men den som söker lugn och frid har hittat rätt. På natursköna Lolland finns gott om grönområden och sandstränder, och i hamnen finns några butiker och matställen där man kan vänta medan man väntar på färjan.

Hur tar man sig runt i Rødby?

Det är en liten ort där man lättast tar sig runt till fots. Man kan även boka taxi eller hyrbil.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.