Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Holyhead hamn

 • Holyhead hamn med bil

  Holyhead hamn ligger på Anglesey i norra Wales och ligger bara ca 100 m från slutet av A55 motorväg. Det tar ca 1 timme från Chester, 2 timmar från Liverpool, 20 minuter från Manchester och 3 timmar och 15 minuter från Birmingham, när ni reser med bil.

 • Holyhead hamn med tåg

  Holyhead järnvägsstation ligger på stambanan och kan nås från hela Storbritannien. Tåg tar cirka 4 timmar från London och 2 timmar från Manchester. Stig av tåget vid Holyhead station följ riktningarna längs plattformen till hamnens huvudterminal. Det finns också taxibilar och bussar till och från terminal 1. För mer information samt bokning, besök vår sida för Tåg till Holyhead.

 • Parkering vid Holyhead hamn

  Det finns ett stort område för långtidsparkering. En gratis buss går mellan parkering och terminal 1.

 • Holyhead hamnadress

  Port of Holyhead, Holyhead, Anglesey, Gwynedd LL65 1DQ

 • Holyhead övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Holyhead färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Holyhead övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Holyhead färjetjänster

Guide till Holyhead

Guide till Holyhead

Förbundet i Storbritannien med Irland under 1800-talet vill öka behovet av att förbättra vägen vägen från London till Dublin och vid denna tid hade Holyhead blivit den främsta porten för tillträde till havet, främst på grund av det faktum att det är den närmaste punkten på brittiska kusten till Irland. Stadens centrum är byggd runt St Cybi kyrka. Romarna byggde också en fyr på toppen av Holyhead berget inne Mynydd y TWR, en förhistorisk fästning. Bosättningarna i området är från förhistorisk tid, med cirkulära hyddor, gravkammare och stående stenar som förekommer i högsa koncentration i Storbritannien. Holy Island (Ynys Gybi) är välsignad med Anglesey bästa landskap.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.