Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Bahamas

Bahamas består av 700 vackra öar spridda over norra karibien. Belägen nära sydöstra Florida, ståtar landet ett härligt tropiskt klimat året runt.

Varje ö har något annorlunda att bjuda på. Så huruvida man söker efter en avkopplande semester eller ett aktionpackat äventyr, är detta stället att vara på.

Vad kan man göra på Bahamas?

I ena stunden kan man snorkla i världens största bariärrev, i en annan utforska 23,000 kvadratmil av mangroveträsk på ön Andros.

En pomenad tur i 42-acre national parken Lucayan är ett måste, med chansen att utforska världens längsta undervattens grottsystem. Eter en dag av äventyr kan man varva ner och spela några rundor på några av världens bästa golfbanan.

Som förväntat har Bahamas mil efter mil av fantastiska stränder. I själva verket har Treasure Cay stranden blivit röstad 1 av de 10 bästa i världen.

De flesta stränder ebjuder ett brett urval av aktiviteter inkluderande banan-båtar, jet-skis samt skärmflygning, så det blir aldrig tråkigt. Abakcos är ideala för segling och oppande från ö till ö, tack vare många och varierande små öarna.

Huvudstaden Nassau är en vibrant och livlig stad full med skattefria butiker, koloniansk arkitektur och fascinerande gallerier. Medan man är där kan man upptäcka landets rika historia på piraterna av Nassau museet eller ta en rundtur av 1700-talets fästning Charlotte. Det finns också ett konst galleri i 1860-talets stil, som är en lugn tillflyktsort från fartfyllda huvudstaden.

Det finns massor för barn att njuta av också.De skulle säkert älska Ardastra Gardens, ett litet zoo med ungefär 300 djurarter. Där hittar man den kända Madagaskan lemuren, Afikanska dvärggeten och en enorm flock av sällsynta flamingon.

Hur tar man sig runt Bahamas?

Att åka buss runt på öarna är en härlig upplevelse och ett riktigt billigt nöje. Var beredd på packade bussar med en livlig atmosfär!

Nassau på New Providence Island erbjuder förbindelser till de flesta portar i Bahamas guppen, med snabba tjänster som går nästan varje dag. Freeport i Grand Bahama erbjuder den enda färjerutten från fastlandet USA med en förbindelse från Fort Lauderdale, nära Miami. Bahamas Express kör tjänsten dagligen med en seglingstid på endast 3 timmar, så att hoppa over från Bahamas till Florida kan inte vara lättare.

När är det bäst att boka färja till Bahamas?

Priserna kan variera beroende på säsong. Från Fort Lauderdale är det billigast under januari och februari medan färjor från Miami är billigast under oktober -november.

Priserna kan stiga för resan när avgångstiden närmar sig

Vänta inte tills det är för sent! Boka nu för att säkra det bästa priset

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

  • Balearia Caribbean
    • Få pris

Rutter och hamnar i Bahamas