COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Algeriet

Med dess geografiska position i toppen av Nordafrika, är Algeriet idealt belägen för färje tjänster från fastladet Spanien. Dessutom, med de kulturella inflytadet från dess franska förflutna, finns det många rutter från Frankrike. Vart än du seglar ifrån är alla tjänster över Medelhavet relativt långa och det är tillrådligt att boka en bekväm hytt för att få den bästa seglings upplevelsen.

Almeria är den spanska porten som erbjuder tjänster till Ora och Gazaouet i Algeriet, båda av dessa destinationer låter en enkelt fördjupa sig i den Algeriska kulturen. Ghazaouet är en portgång till national parken Tlemcen - ett område av Algeriet som innefattar vattenfall, historisk arkitektur och skogar. Oran är den andra största staden i ladet och man kan hitta fantastiska exempel av klassisk arabisk arkitektur runtom i staden - till och med järvägsstationen är designad i enstil som inte kan hittas någon annanstans i världen.

Marseille, som ligger på Frankrikes södra kust, har ett brett urval av destinaioner för passagerare som önskar att segla till Algeriet. Färjorna åker regelbundet till Algiers, Bejaia, Oran, Annaba, och Skikda, och var och en av dessa portar erbjuder en unik inblick till den kulturella Algerianska upplevelsen.

Alger är landets huvudstad, och martyrernas monument är en konstruktion som helt enkelt måste besökas. Den byggdes för att fira dem som dog under den långa kampen för Algeriets självstädiget, och att titta på de omgivande statyerna erbjuder en fascinerande historia lektion om de olika stadierna som ledde till Algeriets nuvarande tillstånd.

Annaba är en Algerisk destination som har något att erbjuda till alla olika slags turist typer. Området utgörs av besökare "hotspots" som är centrerade runt vackra stränder och pittoreska berg, oc när väl solen går ner blir de en av de mest pulserande områden för nattliv i landet. Gröna huvudgatan tar detta ett steg längre genom att erbjuda ett pulserande samt spännande district att besöka då det roliga börjar på eftermiddagen. Dess placering mot slutet av den Algeriska kustlinjen gör det till en ideal plats att börja ett Algeriskt bilkörnings äventyr.

Var än man besluter att anlända i Algeriet med färja, är det ett utmärkt sätt överbrygga bilkörnings luckan mella Europa och norra Afrika. Landets rika historia av havs aktivitet betyder att det finns olika slags turist attraktioner och det kan hittas store städer vid kusten, oc en resa till inlandet bjuder på en chans att uppleva en mer autentisk erfarenhet iväg från turist fällorna.

Alternativt finns det möjligheter att fortsätta längs med kusten till Marocko eller Tunisien, och speciellt Annaba är väldigt nära den Tunisiska gränsen.

Populära färjerederier

  • 3 avgångar per vecka 16 tim
  • Få pris
  • 2 avgångar per vecka 8 tim 1 min
  • Få pris
  • 1 avgång(ar) per vecka 22 tim
  • Få pris
  • 1 avgång(ar) per vecka 13 tim
  • Få pris

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Algeriet