Valencia till Mostaganem färja

Valencia Mostaganem rutten ansluter Spanien med Algeriet. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Balearia. Det finns överfarter upp till 4 gånger vecka med en resetid från ca 16 timmar.

Valencia Mostaganem seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Valencia - Mostaganem färjerederier

  • Balearia
    • 4 Avgångar per vecka 16 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Valencia Mostaganem

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Valencia Mostaganem är en bil och 1 passagerare.

Valencia guide

Den spanska staden Valencia ligger på Medelhavskusten i regionen Valencia i landet. Det är Spaniens tredje största stad, efter Madrid och Barcelona, och ligger på stranden av floden Turia, på den östra kusten av den iberiska halvön, på golfen i Valencia. En av Spaniens största sjöar, Albufera, ligger ca 11 km söder om staden och utgör en del av Parc Natural de l'Albufera (Albufera naturreservat).

Staden har ett internationellt rykte och är känd för Las Fellas festival som hålls i mars varje år, för sina traditionella Valencianska keramik och för arkitekturen i City of Arts and Sciences designad av Santiago Calatrava och Felix Candela. Också populära bland turister är dess gamla slingrande gator, som innehåller många romerska och arabiska byggnader, och katedralen som byggdes mellan det 13:e och 15:e århundradet. Intill katedralen ligger den gotiska basilikan Jungfrun och Silk Exchange, som byggdes i tidig valenciansk gotisk stil och är med på UNESCO:s världsarvslista.

Hamnen i Valencia har linjetrafik till och från Balearerna och Italien, tillsammans med ett växande antal besökande kryssningsfartyg.