Rostock
Trelleborg
Färjor till Sverige
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Rostock - Trelleborg är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Rostock till Trelleborg

Rostock-Trelleborg trafikeras av TT Line och Stena Line och kan bokas året runt. Färjeöverfarten från Rostock till Trelleborg tar ungefär 6 timmar.

Rostock till Trelleborg färjetider

Du kan välja mellan 6 dagliga avgångar från Rostock till Trelleborg. TT Line erbjuder upp till 3 avgångar per dag och Stena Line erbjuder 3 avgångar per dag. Under högsäsong kan flera avgångar tillkomma. Färjetiderna kan variera beroende på operatör och årstid.

Rostock till Trelleborg färjepris

Priset på en färja från Rostock till Trelleborg kan variera mellan 90€ och 410€ beroende på operatör, årstid, samt om du reser med ett fordon.

Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 94€, priserna kan variera mellan 90€ och 341€.

Det genomsnittliga priset för att resa med en bil är 261€. Bilpriserna kan variera mellan 118€ och 411€.

Priserna kan variera beroende på fordonstyp. Alla färjepriser kan komma att ändras beroende på årstid.

Priserna kan ändras, priserna är representativa för sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna.

Billiga färjebiljetter

Hitta billiga färjebiljetter med hjälp av vårt prisverktyg. Vi rekommenderar att du bokar i förväg för att försäkra dig om bästa möjliga pris och tillgänglighet.

Med 6 avgångar per dag kommer du garanterat att hitta en lämplig färjeöverfart som passar dina behov. Det finns dock 2 alternativa rutter att utforska om du behöver ytterligare flexibilitet.

Rostock till Trelleborg färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Tyskland till Sverige
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Rostock till Trelleborg?

  Färjeresan från Rostock till Trelleborg tar ungefär 6h 07m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Rostock till Trelleborg?

  Priserna för färjan mellan Rostock - Trelleborg varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 119 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rostock - Trelleborg?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Rostock och Trelleborg, dessa är
  • TT Line
  • Stena Line
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rostock - Trelleborg?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rostock - Trelleborg, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rostock - Trelleborg?

  Ja, mellan Rostock - Trelleborg kan du resan utan bil med
  • TT Line
  • Stena Line
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rostock - Trelleborg?

  Ja, du kan resa med bil mellan Rostock - Trelleborg med
  • TT Line
  • Stena Line
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rostock - Trelleborg?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • TT Line
  • Stena Line
 • Vad är avståndet från Rostock till Trelleborg?

  Det är uppskattningsvis 95 sjömil mellan Rostock och Trelleborg.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rostock till Trelleborg

 • "Äventyr på nya Nils Holgersson"

  Vi hade bokat daghytt mellan Rostock och Trelleborg. Skönt med vila mellan långa körpass, tänkte vi. Toaletten i kabinen var efterlängtad men längtan byttes mot avsky när spolningen inte lämnade toaletten. Det visade sig ett det tydligen var lika på hela vårt däcksplanka. Receptionen kunde inte ge besked om eländet kunde åtgärdas och var tydligen rejält trötta på klagomål. Efternågon timme så var jag tillbaka i receptionen och försökte byta till en annan hytt i samma kategori. Det gick inte. Jag kontaktade då rederiet som tyvärr inte kunde göra något men uppmanade mig att få ett "brev"  från receptionen som skulle kunna berättiga till ersättning. Det kunde receptionisten inte skriva men om jag komtillbaka vid klockan sex skulle den andra damen kunna skriva. Vid klockan sex ville den andra receptionisten inte skriva något brev trots att jag berättade att det var rederiet som uppmanat mig att dokumentera på detta sätt. Jag är glad att de inte bad mig fotografera eländestoaletten ! Jag bad om receptionistens namn men det ville hon inte nämna och jag tog då ett kort av henne varpå hon tillkallade vakt. Efter någon minut kom man med fyra streck på axlarna (kapten?) och agerade  medlare. Jag skulle få mitt brev om jag raderade mitt nytagna porträtt av den arga receptionisten. Vi fick en innehållsrik tur och tiden gick snabbt. Nu har rederiet erbjudit fri hytt vid nästa resa som kompensation. Därmed är jag nöjd och damen i receptionen borde se sig om efter ett annat arbete

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En perfekt överfart"

  Lugnt och fint på båten. Inget stort utbud av mat och annat, men helt tillräckligt för att hålla sig flytande några timmar

  'Skåne' travelled on Skåne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Tacksamhet"

  Vi fick hjälp av en vänlig dam på TT line, att boka om vår resa från fredag 20/3 till onsdagen innan, trots att vi bokat med polsk resebyrå. Vi kunde på så sätt ta oss hem från resa från södra Spanien i tid i dessa coronatider! Varmt tack! Resan var väldigt bra för oss, vi kunde betala för en hytt och sova några välbehövliga timmar. Vi var nöjda med resan och sängarna var sköna.

  'Huckleberry Finn' travelled on Huckleberry Finn

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa från Rostock till Trelleborg"

  Prisvärt , lätt och enkelt.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rostock

Den tyska staden Rostock ligger i förbundslandet (delstaten) Mecklenburg-Vorpommern ca 12 km från Warnowflodens mynning i Östersjön. Här finns gott om gotiska gavelhus och medeltida kyrkor, även om många skadades svårt i andra världskrigets bombräder. Rådhuset med sina sju torn uppfördes på 1200-talet och på 1700-talet lade man till en förbyggnad i barockstil, vilket gör byggnaden arkitektoniskt unik. Här finns även Universität Rostock som grundades 1419 och är ett av världens äldsta universitet.

Hamnen i Rostock är den största i Tyskland och en av de viktigaste i Europa. I den stora färjeterminalen finns caféer, restauranger, butiker och ett växlingskontor.
Härifrån avgår färjor till Gedser i Danmark med en restid på 2 timmar, Trelleborg i Sverige (5 timmar och 45 minuter), och en snabbfärja som åker hela vägen till Hangö i Finland på 22 timmar.


Guide till Trelleborg

Trelleborg ligger i Skåne i södra Sverige. Stadens historia kan spåras tillbaka till 1260 när staden gavs som bröllopsgåva från den danska kungafamiljen till Sveriges prins Valdemar. Men danskarna tog snart tillbaka staden och den förblev under danskt styre fram till 1658. Trelleborg blev en industristad i slutet av 1800-talet och denna industrialisering har spelat en viktig roll i stadens utveckling.

Trelleborg är ett populärt resmål bland tyska turister på grund av färjeförbindelserna med Rostock, Sassnitz och Travemünde i Tyskland. 1897 öppnade reguljär färjetrafik mellan Trelleborg och Sassnitz och trafiken till Travemünde inleddes 1962, medan färjelinjen till den tidigare östtyska staden Rostock invigdes efter Berlinmurens fall 1989. Färjorna transporterar både passagerare på endagsresor, bilar med semestrande familjer och tunga lastbilar på väg genom Europa. År 1917 anlände Lenin, som då var satt i exil, med färja från Sassnitz till Trelleborg på väg tillbaka till Ryssland för att leda revolutionen.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.