Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Trelleborg hamn

 • Trelleborg med bil

  Trelleborg ligger cirka 35 km från Malmö och 65 km från Ystad. Från Malmö ta E22/E6, som leder er direkt till terminalen. Från Ystad ta vägen 9, som leder er direkt till terminalen eller alternativt ta E65 och senare sväng till väg 108 för att komma till Trelleborg. Terminalen ligger mindre än 1 km från stadens centrum.

 • Trelleborg hamn med tåg

  Statens Järnvägar (SJ) går till Malmö centralstation och därifrån vidare ta busslinje 146 till Trelleborg Övre. Därifrån tar det ca 10 min till fots till färjeläget.

 • Trelleborg hamn med buss

  Det finns bra bussförbindelser till Malmö och Ystad bland andra destinationer. Det finns bussar, som trafikerar till färjeterminalen.

 • Trelleborg hamnadress

  TT-Line Hamngatan 9, 23122 Trelleborg, Sverige Scandlines Kontinentplan, 23123 Trelleborg, Sverige

 • Trelleborg övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Trelleborg färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Trelleborg övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Trelleborg färjetjänster

Guide till Trelleborg

Guide till Trelleborg

Trelleborg är en stad i landskapet Skåne i sydligaste Sverige. Trelleborg har varit befolkat i minst ettusen år. I det nionde århundradet eller tidigare var en Trelleborg (ring fästning) byggd av danska vikingar. Det återupptäcktes under 1990-talet som nu är värd aktiviteter varje sommar. Det första skriftliga omnämnandet av Trelleborg är från källor från medeltiden från år 1257, då Trelleborg och den intilliggande staden Malmö presenteras som en bröllopsgåva från den danska kungliga familjen till den svenska prins Valdemar. Som snart var återerövrade av danskarna och tillhörde Danmark fram till år 1658, när hela distriktet Terra Scania förlorade mot Sverige i ett krig. Under medeltiden blev Trelleborg en viktig Merchant City som köpmän från Tyskland som kom att handla sill. I April år 1619, beslutade den danske kungen som en Merchant City på kustbanan var tillräcklig och återkallade Trelleborgs status som Merchant City att gynna Malmö.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.