Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Tunis hamn

  • Tunis hamn med bil

    Tunis hamn är belägen i La Goulette, omkring 13 km norr om Tunis och kan nås genom att följa P1 väg och sedan skyltar till färjehamnen.

  • Tunis hamn med tåg

    La Goulette (hamnens namn) är den andra hållplatsen efter Tunis för lokaltåget, som går längs kusten upp till La Marsa. Tågen tillhandahålls av SNCFT. Tunis kan nås från olika städer, som Hammamet-Sousse, Bizerte, Tabarka och Dougga. För mer information, besök SNCFT hemsida.

  • Tunis övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Tunis färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Tunis övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Tunis färjetjänster

Guide till Tunis

Guide till Tunis

Tunis är huvudstaden i Tunisien. Ligger i slutet av en stor klyfta (Tunisiska viken), kopplad till sjön Tunis och en kanal till hamnen i La Goulette (Halq Al Wadi), som sträcker sig till staden längs kustnära slätten och bergen som omger det. Från centrum av staden i öster är silhuetten av medina och norr ligger förorten Belvedere. Tunis är en stad med en lång historia. Under andra årtusendet f.Kr. var staden ursprungligen namngiven till Tunes som grundades av libyer.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.