CTN Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

CTN Ferries

CTN Ferries, eller Compagnie Tunisienne de Navigation, har i mer än 4 decennier förbundit huvudhamnen i Tunisien med hamnar på fastlandet runt Medelhavet.

Sedan rederiet grundades 1959 så har CTN Ferries lyckats etablera sig som ett av de mäktigaste färjerederierna i regionen. Ombord sin stora och moderna flotta erbjuder de prisvärda resor med täta avgångar och service i toppklass.

CTN Ferries trafikerar regelbundet sträckan mellan hamnen i Tunisien och hamnarna i norra Medelhavet med en flotta på sex skepp som transporterar både passagerare och fraktfordon. Deras största bilfärjor Carthage och Tanit har alla bekvämligheter man kan önska sig och passagerarna är garanterade en bekväm och lyxig resa. Ombord på bilfärjorna finns en reception, flera olika restauranger att välja mellan, nattöppen bar, café, lekrum, bassäng, jacuzzi och taxfreebutiker.

Med directferries.se kan ni hitta CTN Ferries titabeller, resor och boka CTN Ferries biljetter. Vi jämnför också CTN Ferries med alternativa rederier.

CTN Ferries routes and ports

Omdömen om CTN Ferries

  • "Skön resa"

    Tack till er alla som har jobbat den dagen 20/7 då reste jag med min lilla familje från Genoa till Tunis med färjan Carthage .det har varit fin och skön resa .tack till er också directferries för bra service.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.