COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ystad - Rønne är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till Bornholm

Rederier som åker mellan Ystad och Rønne

Så tycker våra kunder om Färjor från Ystad till Rønne

 • " ÖVERFARTER"

  BRA ÖVERFARTER, GOTT OM PLATS

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till och från Bornholm"

  Behaglig resa

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Pålitligt"

  Går och kommer i tid. Väldigt hundvänligt, trevligt utrymme - lika fint som övriga platser,och plats för många hundar. Stort plus då att hundar inte måste sitta i bilen. I övrigt var det lite knöligt att köra in och ut ur färjan, bör vara en ganska bra bilförare då bilar måste ställas tätt inpå varandra och det måste gå fort när man ska köra ut ur färjan. Man får dock bra hjälp av lastpersonal. Men i övrigt en trevlig överfart!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ystad-Bornholm"

  Trevlig resa!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Ystad till Rønne

Hitta Ystad Rønne färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på [--Website--] och jämför med andra överfarter från Sverige eller till Bornholm så att du garanterat får det bästa priset.

Se tidtabeller och priser för alla Ystad till Rønne färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Välj bara vilket land du vill åka från och sen Ystad Rønne eller en annan rutt om du så önskar följt av antal passagerare som ska resa och klicka sen på sök!

Guide till Ystad

Ystad är en hamnstad på Skånes sydkust. Staden började som fiskhandelsplats i slutet av 1100-talet då handel med sillfiske blivit populärt utmed den skånska kusten. Första gången staden nämns i offentliga handlingar är år 1244 när kung Erik och hans broder Abel kom på besök. Kort efter kungens besök grundades franciskanerklostret Gråbrödraklostret, som fortfarande går att besöka. På 1200-talet byggdes även Sankta Maria Kyrka. Båda byggnaderna är starkt påverkade av gotisk Hansaarkitektur och är bland de bästa exemplen på tegelgotik som finns bevarade i Sverige. På 1300-talet gick Ystad med i det tyska handelssamfundet Hansan.
Idag är Ystad en viktig hamnstad och administrativt centrum. Som turistattraktion är staden även förknippad med den fiktiva kriminalkommissarien Kurt Wallander, huvudpersonen i Henning Mankells romaner som utspelar sig i Ystad med omnejd.

Från hamnen kan man ta färjan till den danska ön Bornholm och till Swinoujscie (tidigare Swinemünde) i Polen.


Guide till Rønne

Rønne ligger på den danska ön Bornholm, ”solskensön”, som tillhör Danmark fast den geografiskt ligger närmare Sverige, Polen och Tyskland.
Här kan man koppla av och njuta av det vackra landskapet och det härligt lugna tempo som kännetecknar ön.
De äldre stadsdelarna har lockat till sig turister i många år, speciellt gatorna Laksegade och Storegade med sina många historiska byggnader som brukade inhysa stadens köp- och adelsmän.
Några av stadens landmärken är Bornholms museum, försvarsmuséet, St Nicolai-kyrkan, Smedegårdens ridskola och fyren som byggdes 1880.
Det är en liten och kompakt stad som lätt kan utforskas till fots.
Rønne är förbundet med resten av Danmark och omvärlden via färjelinjer till Køge, Ystad, Sassnitz och Swinoujscie.
Man kan även åka höghastighetskatamaran till Ystad och därifrån ta tåget till Köpenhamn.