Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Caen hamn

 • Caen hamn med bil

  Caen hamn är belägen i Ouistreham. Motorvägen är nära hamnen och erbjuder enkel tillgång till Paris, Loire, söder och Bretagne. N175 förbinder Mont St Michel med Bretagne. N13 förbinder Caen med Bayeux och Cherbourg, och N158 leder dig till Le Mans och Loire Valley.

 • Caen hamn med tåg

  Ta tåg från Take Paris Gare St-Lazare Caen station (ca 18 km från hamnen). SNCF tjänst från Paris tar ca 2 timmar. För mer information besök SNCF hemsida.

 • Caen hamn med buss

  Det finns en pendelbusstjänst mellan Ouistreham och Caen, men denna service går inte på kvällen.

 • Parkering vid Caen hamn

  Det finns ett öppet parkeringshus vid hamnen med en maximal vistelse på 72 timmar. Detta är gratis.

 • Caen hamnadress

  Car ferry de Ouistreham, Avenue du Grand Large, 14150 Ouistreham

 • Caen övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Caen färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Caen övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Caen färjetjänster

Guide till Caen

Guide till Caen

Caen är en stad i nordvästra Frankrike. Det är den administrativa huvudstaden i Calvados, och huvudstad i Basse-Normandie området vars invånare kallas Caennais. Caen är känd för historiska byggnader byggda i tiden av Vilhelm Erövraren, som begravdes här. Från renässansen till upplysningen, expanderade Caen med att bygga sin urbana image, privata italienskstil herrgårdar, Saint-Sauveur torget och byggnaderna med två kloster. Under det 18:de århundradet kom staden in i den industriella eran med järnvägen och kanalen som förbinder Caen till havet år 1857. Den 6 juni 1944 blev Caen den internationella scenen med Normandie landstigningarna. Från dess aska växte staden för att bevisa värdet av fred, solidaritet och mänskliga rättigheter, så väl som det återspeglas idag i Caen Memorial.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.