Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Santander hamn

 • Santander hamn med bil

  För att komma till Santander hamn, ta N634 västerut längs kusten mot Coruna och österut mot Bilbao. N611 går söderut till Valladolid och N623 förbinder hamnen med Burgos. För att komma till hamnen från staden, följ skyltarna till Puerto, Zona Maritima eller Ferry.

 • Santander hamn med tåg

  Järnvägsstationen ligger 5-10 minuter bort från hamnen och därifrån finns det tjänster till Bilbao och Oviedo. RENFE är det nationella tågsystemet och har länkar till nästan alla städer i Spanien. Besök Renfe hemsida för mer information.

 • Santander hamn med buss

  Det finns en busstation i Santander, ca 5-10 minuter från hamnen och det finns reguljär trafik till/från Madrid och Bilbao.

 • Parkering vid Santander hamn

  Parkering i Santander hamn är endast tillåtet för avlämning eller avhämtning av passagerare. Passagerare, som önskar att parkera längre, måste använda någon av parkeringsplatser i närheten.

 • Santander hamnadress

  Estacion Maritime, Santander, 39002

 • Santander övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Santander färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Santander övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Santander färjetjänster

Guide till Santander

Guide till Santander

Hamnstaden Santander är huvudstad i den autonoma regionen Kantabrien som ligger på Spaniens norra kust mellan Asturien (i väster) och Baskien (österut). I det romerska riket var staden känd som Portus victoriae Iuliobrigensium. Sitt nuvarande namn härstammar från St Emeterio, en martyr vars huvud fördes under andre århundradet, enligt legenden.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.