Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Poole hamn

 • Poole hamn med bil

  Poole hamn är lätt tillgänglig med goda vägförbindelser från M3/M27, A31 och A35. Från väster följ A35 till Poole och ta sedan A350 och följ skyltarna mot Ferries. Från öster ta A348 från Ferndown eller A35 från Bournemouth. När du kommer till Poole, följ skyltar mot Ferries.

 • Poole hamn med tåg

  Poole järnvägsstation har bra förbindelser till Storbritanniens järnvägsnätet, med regelbunden trafik från London Waterloo och resten av Storbritannien. För mer information samt bokning, besök vår sida för tåg till Poole. Hamnen är ca 20 minuters promenad från järnvägsstationen.

 • Parkering vid Poole hamn

  Det finns både korttids och långtidsparkering mittemot färjeterminalen. Dagliga priser är från £5. För mer information, ring på +44 1202 440 220.

 • Poole hamnadress

  New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ

 • Poole övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Poole färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Poole övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Poole färjetjänster

Guide till Poole

Guide till Poole

Poole är en kuststad, en hamn och ett turistmål i traditionella grevskapet Dorset i södra England. Det är känt för sin stora naturliga hamn, som ligger vid stranden av Engelska kanalen. Det Poole Harbour området har varit bebott i över 2.000 år. Poole är placerad på en mycket populär kuststräcka med turistorten Bournemouth i öster, Studland i söder och Jurassic kusten sydväst.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.