DFDS Seaways

DFDS Seaways omfattar ett stort nätverk av färjelinjer med överfarter till och från England, Frankrike, Holland, Danmark, Norge och tjänster i Östersjön.

DFDS Seaways har kört passagerarfärjetrafik för mer än 140 år och har nu en flotta av fartyg som anses vara en av de största av alla färjeoperatör.

DFDS Seaways ger tjänster av form av en mini kryssning, samt transporttjänster för passagerare som reser med bil som vill resa runt i Europa och Skandinavien.

Förutom Newcastle Amsterdam, Harwich Esbjerg och Oslo Köpenhamn rutter som de har drivs i många år, har DFDS Seaways också nyligen tagit över sträckor för Norfolkline, LD Lines, Transmanche Ferries och DFDS Lisco.

Använd directferries.se för att hitta DFDS Seaways tidtabeller, priser och för att boka DFDS Seaways biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför DFDS Seaways med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med DFDS Seaways

DFDS Seaways kundrecensioner

 • "Förseningar"

  Resan i sig gick bra MEN i båda riktningar var det stora förseningar och alla serveringar var inte öppna !den öppna serveringen är dyr och maten inte speciellt bra för det priset. Det var ett stort minus. att det kostar mer att ta med några hundar än vad själva bilresan med passagerare kostar är hutlöst !

  Mats' reste med DFDS Seaways på D Class

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt!"

  Vi bodde i hytt nr 23 och trivdes alldeles utmärkt med allt. Den var rymlig och fin, hade loungen precis utanför med tillgång till frukt, snacks, drycker, ost m.m.

  Anonym' reste med DFDS Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja Khamn-Oslo som alternativ till flyg"

  Allt fungerade utmärkt men Buffé middagen var en stor besvikelse. Urvalet mycket smalt, kvaliteten på maten under all kritik, t.ex räkorna och sillen. Köttet på godkänd nivå men såserna till..(?) Ångrade kraftigt att jag inte valde á la Carte restaurangen istället.

  Robert Jeansson' reste med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevligt"

  Vi är mycket nöjda med vår resa . Lätt att hitta rätt trots att vi kom från ett "högerland" och trevlig personal. Mycket trevligt med "mysfotöljerna" En resa jag rekommenderar!!!

  Yvonne' reste med DFDS Seaways på Calais Seaways/Dieppe Seaways

  Lӓs mer Läs mindre