COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - Jersey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Poole till Jersey färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Jersey

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Poole och Jersey

  • 1 Sailing Weekly 4 hr 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Poole till Jersey

 • "Enkla timmar"

  Bra resa och kommer åka igen till jersey.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Jersey"

  Bokningen oich resan gick effektivt. Enda dåliga att du måste betala extra för att köpa sätena i rökrutan. Men annars var det bra men det kanske inte är såhär på alla färjor.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra resa"

  Hade en väldig bra resa från Poole till Jersey med Condor ferries. Boardningen gick snabbt och enkelt. Maten och frukosten var till ett ok pris och den var god. Färjan var ren och tolatt faliciteterna var också bra. Jag och min vän hade några skratt med personalen, de var verkligen trevliga och snälla och hjälpsamma, de var också proffsiga. De brydde verkligen sig om sin personal.Det kändes som om resan aldrig skulle ta slut!! Hahaha!!!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Poole till Jersey och retur"

  Vi vill tacka Condor Ferries för en utmärkt upplevelse på vår senaste resa till Jersey. Från fordonets last personal till hjälp, snabb och välkommnande. Ombord personal var hjälpsam och omtänksam. På utresan var vädret var lite grovt, jag är inte den bästa på sjön, såg efter personalen alla med omsorg och uppmärksamhet. Tack till dem alla.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Poole till Jersey

Poole Jersey-rutten går mellan England och Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Poole Jersey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Poole

Poole är en kustort och hamnstad belägen på den södra kusten av England i grevskapet Dorset. Poole ligger cirka 33 km öster om Dorchester och 180 km sydväst om London. Staden ligger på stranden av Engelska kanalen och på de norra och östra kanterna av Poole Harbour. Poole Harbour är en upptagen kommersiell hamn med många olika typer av fartyg som seglar in och ut dagligen. Hamnen är också en av världens största naturhamnar med mycket djurliv som syns i kärr och strandremsan, samt på Brownsea ö inne i hamnen. Det finns också en flottfärja som krossar hamnen fram och tillbaka hela dagen och ger enkel tillgång till Purbecks.

Faciliteterna på terminalen inkluderar ett sommar café för måltider och förfriskningar, en växlingskontor och en anläggning där man kan lämna sitt bagage. Seglingar över kanalen erbjuds till Cherbourg i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 15 minuter. Från maj till september finns det också en snabbfärja som seglar på drygt två timmar. Det finns också en färja till St Malo i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 30 minuter, som går från maj till september, och färja som går två gånger per dag till St Peter Port på Guernsey, som tar 2 timmar, 30 minuter och till St Helier på Jersey som tar 3 timmar och traffikeras från april till oktober.


Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.