Färja från Poole till Jersey

Poole Jersey-rutten går mellan England och Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Poole Jersey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Poole och Jersey

 • Condor Ferries
  • 7 avgångar per vecka 4 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Poole Jersey

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Poole Jersey-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Poole till Jersey

 • "Enkla timmar"

  Bra resa och kommer åka igen till jersey.

  'Steven ' reste Poole Jersey (St Helier) med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra resa"

  Hade en väldig bra resa från Poole till Jersey med Condor ferries. Boardningen gick snabbt och enkelt. Maten och frukosten var till ett ok pris och den var god. Färjan var ren och tolatt faliciteterna var också bra. Jag och min vän hade några skratt med personalen, de var verkligen trevliga och snälla och hjälpsamma, de var också proffsiga. De brydde verkligen sig om sin personal.Det kändes som om resan aldrig skulle ta slut!! Hahaha!!!

  'Stewart' reste Poole Jersey (St Helier) med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Jersey"

  Bokningen oich resan gick effektivt. Enda dåliga att du måste betala extra för att köpa sätena i rökrutan. Men annars var det bra men det kanske inte är såhär på alla färjor.

  'Clive' reste Poole Jersey (St Helier) med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Poole till Jersey och retur"

  Vi vill tacka Condor Ferries för en utmärkt upplevelse på vår senaste resa till Jersey. Från fordonets last personal till hjälp, snabb och välkommnande. Ombord personal var hjälpsam och omtänksam. På utresan var vädret var lite grovt, jag är inte den bästa på sjön, såg efter personalen alla med omsorg och uppmärksamhet. Tack till dem alla.

  'Rodney and Dawn' reste Poole Jersey (St Helier) med Condor Ferries

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Poole

Poole är en kustort och hamnstad belägen på den södra kusten av England i grevskapet Dorset. Poole ligger cirka 33 km öster om Dorchester och 180 km sydväst om London. Staden ligger på stranden av Engelska kanalen och på de norra och östra kanterna av Poole Harbour. Poole Harbour är en upptagen kommersiell hamn med många olika typer av fartyg som seglar in och ut dagligen. Hamnen är också en av världens största naturhamnar med mycket djurliv som syns i kärr och strandremsan, samt på Brownsea ö inne i hamnen. Det finns också en flottfärja som krossar hamnen fram och tillbaka hela dagen och ger enkel tillgång till Purbecks.

Faciliteterna på terminalen inkluderar ett sommar café för måltider och förfriskningar, en växlingskontor och en anläggning där man kan lämna sitt bagage. Seglingar över kanalen erbjuds till Cherbourg i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 15 minuter. Från maj till september finns det också en snabbfärja som seglar på drygt två timmar. Det finns också en färja till St Malo i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 30 minuter, som går från maj till september, och färja som går två gånger per dag till St Peter Port på Guernsey, som tar 2 timmar, 30 minuter och till St Helier på Jersey som tar 3 timmar och traffikeras från april till oktober.