Färja från Portsmouth till Jersey

Portsmouth Jersey-rutten går mellan England och Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar 4 minuter.

Färjetrafiken på Portsmouth Jersey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Portsmouth och Jersey

 • Condor Ferries
  • 6 avgångar per vecka 8 tim 4 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Portsmouth Jersey

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Portsmouth Jersey-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Portsmouth till Jersey

 • "jersey"

  Njöt av resan.

  'Kevin' reste Portsmouth Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portsmouth"

  Utmärkt service. Men den utländska personalen hade dock kunnat vara lite mer trevliga. Färjan hade också kunnat gå snabbare - det fattar jag inte varför det inte finns snabbare färjor som går där.

  'Harold' reste Portsmouth Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Oproffsigt"

  Vår erfarenhet fick oss att tro att företaget aldrig hade sett en fot passagerare innan som tjänst "var oprofessionellt, kaotisk och gagnlöst. Personalen ombord i allmänhet inte har engelska som första språk och tjänsten är bryskt och fragmenterad, med . meddelanden inte nödvändigtvis Making Sense Försök inte betala extra för en "deluxe" stuga - särskilt om du tidigare har gjort det med P & O som standard är extremt fattiga - matchar ombord mat!

  'James' reste Portsmouth Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bästa sätt att resa på"

  Kan inte komma på något bättre sätt att resa på, härlig båt och personal.

  'Anonym' reste Portsmouth Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Portsmouth

Portsmouth är en stad och hamn i grevskapet Hampshire på sydkusten av England. Portsmouth är Storbritanniens enda östad och ligger ungefär 100 km sydväst om London och 30 km öster om Southampton. Portsmouth har ett lång och lysande maritimt förflutet. Det är hem till världens äldsta torrdocka som fortfarande används och hem till berömda fartyg såsom HMS Warrior, Mary Rose och HMS Victory, Lord Nelsons flaggskepp. Staden är också hem för en flottbas och är hem till Royal Marine Commandoes.

Portsmouth är ett av Storbritanniens mest traffikerade färjehamnar, och förbinder passagerare med nio olika destinationer. Det finns tre terminaler i den omfattande hamnen. Continental hamn är Storbritanniens näst mest trafikerade och ligger strax norr om marinbasen. Söder om Naval Base, hittar du Isle of Wight (Ryde) passagerarfärjeterminal. Den kontinentala färjeterminalen betjänas av färjetrafik till Le Havre i Frankrike och Bilbao i Spanien. Det finns också dagliga avgångar till Cherbourg, Caen och St Malo i Frankrike, St Helier i Jersey, St Peter Port på Guernsey och till Ryde på Isle of Wight.