COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Jersey

Jersey är den sydligaste ön av de brittiska öarna. Cirka 160 km söder om det brittiska fastlandet och bara ca 22 km från Frankrikes kust. Närmar ni er ön med flyg kan ni se de grönskande dalarna, välskötta fält och en orörd kust. Anländer ni med färja kan ni skåda berget La Corbiere i St Aubin bukten och det pittoreska Elizabeth Castle.

Ön har ett varierat landskap med en rik historia och ren skönhet som konkurrerar med större och kanske mer kända destinationer i Storbritannien. Havet dominerar landskapet med utsikt över den omgivande Atlanten som kan nås från praktiskt taget varje punkt på ön. Kustlinjen erbjuder även oändligt utbud av majestätiska klippor, exponerade vikar, sandstränder och klippiga vikar, som är tillgängligt för alla till fots eller bara några minuters bilfärd från alla samhällen. Tack vare Jerseys unika position i bukten St Malo, växer och krymper ön två gånger om dagen då strömmen ebb och flod är över 12 m - en av de högsta tidvatten områden i världen.

Populära färjerederier

  • 12 avgångar per vecka 1 timme
  • Få pris
  • 4 avgångar per vecka 1 timme 5 min
  • Få pris

Jersey recension

 • "Bra gjort!"

  För Condor Ferries besättning Allt jag vill ha sagt är tack till alla i besättningen, du var lysande! Hjälpa alla att ge ut kalla våtservetter med påsar för att få folk att må bättre, på grund av stormigt hav. Återigen tack. Från en Guernsey Pojke som reste på 9 april med Condor Ferries med mamma och syster. Jonah Ingrouille, ålder 8

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Min resa"

  Det var en bra resa. Det enda problemet var att jag tappade bort min resväska. Men jag fick tillbaka den där de tar han om ens bagage. Förlorade lite tid på det dock.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En felfri resa"

  Allting gick bra, den enda dåliga var att kaffet inte var så gott.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Första gången"

  Åkte till Guernsey från Portsmouth med reut till Poole. Både resorna var bra med trevli personal och bra mat med bra service. Taxfree var ett bra val.Vi kommer åka igen.

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Jersey