Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Guernsey

Slovenien är ett av de minsta länderna i Europa. Slovenien är ett kustnära land i södra Centraleuropa som gränsar till Italien i väster, Adriatiska havet i sydväst, Kroatien i söder och öster, Ungern i nordost, och Österrike i norr.

Huvudstaden heter Ljubljana och ligger mitt i landet. Ungefär halv landet är täckt av skog, annars har landet en varierande natur så som alplandskap och en kort medelhavskust.

Slovenien bildades den 25 juni 1991 från sin självständighet från Jugoslavien. Slovenien gick med Nato den 29 mars 2004 och Europeiska unionen den 1 maj 2004.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • Condor Ferries
  • Få pris
 • Manche Iles Express
  • Få pris

Guernsey recension

 • "Enkla timmar"

  Bra resa och kommer åka igen till jersey.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Jersey"

  Bokningen oich resan gick effektivt. Enda dåliga att du måste betala extra för att köpa sätena i rökrutan. Men annars var det bra men det kanske inte är såhär på alla färjor.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra resa"

  Hade en väldig bra resa från Poole till Jersey med Condor ferries. Boardningen gick snabbt och enkelt. Maten och frukosten var till ett ok pris och den var god. Färjan var ren och tolatt faliciteterna var också bra. Jag och min vän hade några skratt med personalen, de var verkligen trevliga och snälla och hjälpsamma, de var också proffsiga. De brydde verkligen sig om sin personal.Det kändes som om resan aldrig skulle ta slut!! Hahaha!!!

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Cherbourg"

  Resan började inte så bra. Vi fann det svårt att hitta rätt ingång för Condor färjan. Först bara sagt" Brittany Ferries inga tecken för "Condor". Sedan gick vi bort en rondell bara för att upptäcka att vi hade gått genom entrén för lastbilar. Varför måste det vara så svårt att hitta rätt ombord punkt? någonsin hört talas om vägmärken? Resan i sig var bra.Kom i tid. Det var tv för barnen som är en livräddare på en lång resa som denna.

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Guernsey