COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Guernsey

Slovenien är ett av de minsta länderna i Europa. Slovenien är ett kustnära land i södra Centraleuropa som gränsar till Italien i väster, Adriatiska havet i sydväst, Kroatien i söder och öster, Ungern i nordost, och Österrike i norr.

Huvudstaden heter Ljubljana och ligger mitt i landet. Ungefär halv landet är täckt av skog, annars har landet en varierande natur så som alplandskap och en kort medelhavskust.

Slovenien bildades den 25 juni 1991 från sin självständighet från Jugoslavien. Slovenien gick med Nato den 29 mars 2004 och Europeiska unionen den 1 maj 2004.

Populära färjerederier

  • 8 avgångar per vecka 1 timme
  • Få pris
  • 5 avgångar per vecka 1 timme 10 min
  • Få pris

Guernsey recension

 • "Bra gjort!"

  För Condor Ferries besättning Allt jag vill ha sagt är tack till alla i besättningen, du var lysande! Hjälpa alla att ge ut kalla våtservetter med påsar för att få folk att må bättre, på grund av stormigt hav. Återigen tack. Från en Guernsey Pojke som reste på 9 april med Condor Ferries med mamma och syster. Jonah Ingrouille, ålder 8

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Min resa"

  Det var en bra resa. Det enda problemet var att jag tappade bort min resväska. Men jag fick tillbaka den där de tar han om ens bagage. Förlorade lite tid på det dock.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En felfri resa"

  Allting gick bra, den enda dåliga var att kaffet inte var så gott.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Första gången"

  Åkte till Guernsey från Portsmouth med reut till Poole. Både resorna var bra med trevli personal och bra mat med bra service. Taxfree var ett bra val.Vi kommer åka igen.

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Ta reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i Guernsey