Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Cherbourg hamn

 • Cherbourg hamn med bil

  Cherbourg är väl skyltat när ni kommer till stan. Från Paris ta A15 och sedan E05 mot Rouen. Följ sedan A13 mot Caen och därifrån tar E46 er hela vägen till Cherbourg. Från Le Havre ta A13 mot Caen och sedan E46. Från St.Malo ta E401 mot Caen och sedan E46.

 • Cherbourg hamn med tåg

  Gare de Cherbourg (Avenue Jean-François Millet) är ansluten till resten av Frankrike av SNCF nätverk. Det tar ca 40 minuter att promenera mellan järnvägsstationen och Cherbourg färjeterminalen. För mer information besök [URL] hemsida.

 • Cherbourg hamn med buss

  Hamnen ligger med 10 - 15 minuters promenad från centrum. Närmaste busshållplats ligger på 'Boulevard Maritime' nära bion.

 • Cherbourg hamn med taxi

  Taxibilar finns oftast utanför färjeterminalen. Om det inte finns några taxibilar tillgängliga, så rekommenderas passagerare att kontakta information i terminalen.

 • Parkering vid Cherbourg hamn

  Det finns ett parkeringsområde framför terminalen. Parkering är gratis, men bara för kortare vistelser. Det finns också ett område nära terminalen, där bilar och husvagnar kan parkera under natten. Det finns även en bevakad parkering för längre vistelser.

 • Cherbourg hamnadress

  Brittany Ferries & Condor Ferries Quai de Normandie, 50100, Frankrike Irish Ferries: Gare Maritime, 50100, Frankrike

 • Cherbourg övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Cherbourg färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Cherbourg övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Cherbourg färjetjänster

Guide till Cherbourg

Guide till Cherbourg

Cherbourg är en stad i Normandie i nordvästra Frankrike som ligger vid den norra delen av Cotentin halvön. Cotentin var det första territoriet som vikingarna erövrade. För dessa havsfarande folk var det logiskt att Cherbourg bör bli en port/hamn. Staden utvecklades i förhållande till den engelsk-franska konflikt innan hamen blev ett kanal fäste år 1944, och blev också världens viktigaste hamn.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.