Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Ibiza hamn

  • Ibiza hamn med bil

    Hamnen är belägen i Ibiza centrum i den sydöstra regionen av ön. Tillträde till hamnen är från Avenida Santa Eulalia och Av. Andanes. Passagerarterminalen kallas 'Estacion Maritima del Puerto'.

  • Ibiza hamnadress

    Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearerna, Spanien

  • Ibiza övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Ibiza färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Ibiza övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Ibiza färjetjänster

Guide till Ibiza

Hur tar man sig runt på Ibiza?

Ibiza har bra busstrafik som tar dig runt på ön. Reguljär busstrafik går året runt medan nattbussarna och Discobussen mellan Ibiza stad och Sant Antoni går i trafik från maj till september. Det finns en vattenbuss som går från Ibizas hamn till andra stränder på ön. Det är oftast lätt att få tag på en taxi i Ibiza. Hyr en bil och upptäck det autentiska Ibiza. Då avstånden inte är stora, kan du enkelt ta dig runt med bil på kort tid.

Vad kan man göra på Ibiza?

Ibiza är mer än bara barer och strandliv. Ta en dag för att upptäcka ön med cykel eller bil, vandra mellan de smala gatorna i Dalt Vila och hitta riktiga fynd på Hippie marknaden. Det finns gott om möjligheter för vattensporter, dykning och snorkling också. Ibiza har mycket kultur och historia och här finns många museer, konstmuseum, gallerier, utställningar, guidade turer, konserter, barnvänliga aktiviteter, parker, trädgårdar och promenader. På Ibiza kan du hyra mountainbike, åka jetski, hyra bår eller besöka grannön Formentera.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.