Trasmed GLE
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Trasmed GLE

Trasmed, tidigare känt som Trasmediterranea, driver ett stort nätverk av färjelinjer som förbinder den spanska halvön från städer som Valencia och Barcelona, ​​med Balearerna. Populära resmål inkluderar Ibiza och Mallorca.

Trasmed (Trasmediterranea) grundades 1917 och förvärvades av Acciona 2002. Företaget har sedan dess förvärvats av Grimaldi Logistica Espana (GLE) 2021, då The Grimaldi Group fortsätter att stärka sitt ledarskap i Medelhavet. Färjorna är utrustade för att ge högsta möjliga komfort så att deras passagerare tycker att resan är en attraktiv del av sin semester. Trasmed GLE är ett djurvänligt rederi med husdjurshytter och tillgängliga områden för dina husdjur, så att du kan resa till baleariska paradiset med din lurviga bästa vän.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Trasmed GLEs tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med Trasmed GLE

Trasmed GLE routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.