COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Denia - San Antonio är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till Ibiza

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Denia och San Antonio

  • 13 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Denia till San Antonio

 • "Denia till Ibiza"

  Bra resa, mycket bättre än att flyga till Ibiza. Färjan var i tid och det fanns mycket plats. Vi kommer åka igen.

  'Daniya' travelled on Daniya

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Allting var bra"

  Punktlig, rent och bra personal.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Denia till San Antonio

Denia San Antonio-rutten går mellan Spanien och Ibiza. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Balearia. Färjor avgår upp till 13 gånger vecka med en resetid på ca 2 timmar.

Färjetrafiken på Denia San Antonio-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Denia

Denia är en stad i Alicanteregionen i Spanien, som ligger på Costa Blanca halvvägs mellan Alicante och Valencia, och nära semesterorten Xabia. Staden är utsikt från ett 11- och 1200-talsslott som ger besökarna utsikt över staden, havet och det omgivande området. Beläget inom slottet är Palau del Governador, slottets museum. Staden ligger vid stranden av medelhavet mitt emot Balearerna och backas upp av de imponerande bergen i Montgo Natural Park. Denia är värd för många fester, men är mest känd för driften av tjurfiestan som äger rum under juli och har förklarats vara av National Tourist Interest.

Denias stränder är mycket breda och passar bra för vattensporter. Stränderna är i allmänhet tilldelade den europeiska Blå Flaggan för sin vattenkvalitet och rena fina sand. Norr om Denia finns de fina sandstränderna i Les Marines och söder om Denia det steniga området i Les Rotes med sina spektakulära vikar med klart vatten som är idealiska för dem som tycker om dykning eller snorkling.

Från stadens hamn har besökare möjlighet att ta färjor till Balearerna som avgår dagligen.


Guide till San Antonio

Staden San Antonio ligger på den spanska ön Ibiza, som är en av Balearerna. Staden är känd för sina solnedgångar i Café del Mar och livlig nattetid vibe och har blivit en fantastisk semester val och allt populärare med "stag n höns". Försäsongen månaderna maj och juni och de senare månaderna september och oktober är de tider för par att njuta av den nya strandpromenaden säkra, grunda vatten i viken och de fantastiska stränderna bara en kort båtresa bort. De högsäsong månaderna juli, augusti och början av september är den bästa tiden att komma om du är ute efter livligt nattliv då främst brittiska semesterfirare får sällskap av allt fler tyska, italienska skandinaviska och holländska besökare.

Staden en 20 minuters bilresa från Ibiza stad domineras av den vackra palmkantade strandpromenaden som kjolar hamnen, ständigt upptagen med båtar, motorbåtar och färjor. Hamnen som kallas Portus Magnus av romarna, är en av de vackraste och mest berömda naturhamnar i Europa.