Färja från Nynäshamn till Visby

Nynäshamn Visby-rutten går mellan Sverige och Gotland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Destination Gotland. Färjor avgår upp till 42 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Nynäshamn Visby-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Nynäshamn och Visby

  • Destination Gotland
    • Avgår 6 gånger per dag 3 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Nynäshamn Visby

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Nynäshamn Visby-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Nynäshamn

Nynäshamn ligger ungefär 60 km söder om Stockholm. Den pittoreska hamnstaden är ett populärt resmål för semesterfirare under sommarmånaderna, bland annat tack vare den populära hamnfesten som lockar till sig festsugna besökare och båtar av alla de slag.

Det finns ett antal restauranger och butiker i staden som säljer lokalt hantverk, och i centrum finns både bibliotek och bio. I början av 1900-talet försökte Nynäshamn etablera sig som badort och staden var värd för seglingstävlingarna under 1912 års OS.

Härifrån avgår Gotlandsfärjan såväl som färjor till Polen och Lettland.