COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nynäshamn - Visby är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till Gotland

Rederier som åker mellan Nynäshamn och Visby

  • 4 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Nynäshamn till Visby

 • "Krångel"

  Jag trodde jag bokade med Destination Gotland när jag googlade upp en adress på nätet. Visade sig vara direkt ferries. Bokade hytt för våra två hundar. Visade sig vid incheckning inte vara hundhytter. Fick i båda riktningarna boka om dem vid informationen på båten. Har innan resan inte riktigt förstått om jag hade en biljett överhuvud taget. Svårt att förstå för en pensionär alla turer kring bokningen. Visade sig att jag inte hade en ombokningsbar biljett. Varför vet jag inte. Så det har inte varit lätt innan resan. Däremot så har info från Direct Ferries innan resp resa varit bra. Har fått all info via Mail 

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färjan plus o minus "

  Satt i loungen och frös. Det var varmare i restaurangen. Smidig påfart och avfart. Saknade saffranspannkaka o salmbärssylt i caféet. Monitorn kunde gärna visa någon liten film om Gotland mellan all reklam.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Gotland 19-23/8"

  Toppenresa

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fin resa"

  Resan var fin med underbart väder. Endast starten dvs när resan skulle bokas var mindre bra.Bokningssidan är inte bra, skulle kunna göras tydligare.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Nynäshamn till Visby

Nynäshamn Visby-rutten går mellan Sverige och Gotland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Destination Gotland. Färjor avgår upp till 28 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Nynäshamn Visby-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Nynäshamn

Nynäshamn ligger ungefär 60 km söder om Stockholm. Den pittoreska hamnstaden är ett populärt resmål för semesterfirare under sommarmånaderna, bland annat tack vare den populära hamnfesten som lockar till sig festsugna besökare och båtar av alla de slag.

Det finns ett antal restauranger och butiker i staden som säljer lokalt hantverk, och i centrum finns både bibliotek och bio. I början av 1900-talet försökte Nynäshamn etablera sig som badort och staden var värd för seglingstävlingarna under 1912 års OS.

Härifrån avgår Gotlandsfärjan såväl som färjor till Polen och Lettland.