COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Nynäshamn - Visby är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Sverige till Gotland

Rederier som åker mellan Nynäshamn och Visby

  • 6 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Nynäshamn till Visby

 • "Bekvämt"

  Väldigt bekvämt sätt att ta sig till Gotland. Lite dyrt bara med bil!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bara bra"

  Inget att klaga på. Fanns det man kan tänkas behöva under resan och allt var smidigt och bra. 👌Reste med 3 barn: 4, 10 & 12 år.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig resa"

  Trevlig resa. Allt fungerade till belåtenhet.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Rot i booking."

  Bestilte reise og når vi kom på fergekaia fikk vi høre at dere hadde tatt betalt for bobil. Hun i skranken fikk gjort om dette og vi skulle få penger igjen. Vi har sendt mail og har fortsatt i skrivende stund ikke engang fått svar. På hjemtur ble vi stoppet i innsjekk og fikk beskjed om at dere hadde booket om oss til dagen etter. Så der sto vi kl 20.00 på kvelden med 3 trøtte barn midt i høysesong og ingen plass å sove. Heldigvis, takket være personal i skranke, fant hun en ledig plass på båten så vi kom med alikevel! Så her vil jeg si det finnes klart forbedringspotensiale. Ellers, ingen ting å utsette på hverken ferjene eller personal, mat osv. Det var topp.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Nynäshamn till Visby

Nynäshamn Visby-rutten går mellan Sverige och Gotland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Destination Gotland. Färjor avgår upp till 42 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Nynäshamn Visby-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Nynäshamn

Nynäshamn ligger ungefär 60 km söder om Stockholm. Den pittoreska hamnstaden är ett populärt resmål för semesterfirare under sommarmånaderna, bland annat tack vare den populära hamnfesten som lockar till sig festsugna besökare och båtar av alla de slag.

Det finns ett antal restauranger och butiker i staden som säljer lokalt hantverk, och i centrum finns både bibliotek och bio. I början av 1900-talet försökte Nynäshamn etablera sig som badort och staden var värd för seglingstävlingarna under 1912 års OS.

Härifrån avgår Gotlandsfärjan såväl som färjor till Polen och Lettland.