Destination Gotland
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Destination Gotland

Destination Gotland är ett dotterbolag till Rederi AB Gotland som bedriver båttrafik året runt mellan Sveriges fastland och Gotland på uppdrag av den svenska regeringen.

Destination Gotlands flotta består av fyra moderna höghastighetsfartyg som transporterar mer än 1,6 miljoner passagerare och nästan en halv miljon fordon till Gotland årligen. Färjorna går mellan fastlandshamnarna i Nynäshamn och Oskarshamn och Visby på Gotlands västkust. Med 18 dagliga avgångar under sommarsäsongen så tar överfarten från Nynäshamn lite över 3 timmar medan resan från Oskarshamn tar lite under 3 timmar.

Det finns mycket att se och göra ombord på färjan. I skeppsrestaurangen serveras vällagad mat året runt och det finns även en bistro som är öppen under högsäsong samt en butik, en lekhörna och bio. Oavsett om du vill ha frukost, mellanmål, en större måltid eller bara en kaffe så blir du väl omhändertagen. Matställena är alltid öppna från avgång, oavsett när du reser och fartygets restaurang serverar mat som passer alla smaker och budgetar, varm och kall.

Butiken ombord har ett stort utbud av godis, drycker, tidningar såväl som gotländska delikatesser och souvenirer.

På de större färjorna finns bio ombord. För de yngre passagerarna finns lekrum och en barnbio. Du kan också hyra ett Nintendo DS.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Destination Gotland priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Destination Gotland tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Destination Gotland routes and ports

Omdömen om Destination Gotland

 • "Rejse"

  Rejse

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Krångel"

  Jag trodde jag bokade med Destination Gotland när jag googlade upp en adress på nätet. Visade sig vara direkt ferries. Bokade hytt för våra två hundar. Visade sig vid incheckning inte vara hundhytter. Fick i båda riktningarna boka om dem vid informationen på båten. Har innan resan inte riktigt förstått om jag hade en biljett överhuvud taget. Svårt att förstå för en pensionär alla turer kring bokningen. Visade sig att jag inte hade en ombokningsbar biljett. Varför vet jag inte. Så det har inte varit lätt innan resan. Däremot så har info från Direct Ferries innan resp resa varit bra. Har fått all info via Mail 

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mycket trevligt och bra"

  Mycket fin överfart mellan Visby och Oskarshamn

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fel tid"

  Ni skriver felaktigt att man ska checka in 1 tim före avgång. Det är 20 minuter som gäller

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.