Visby till Nynäshamn färja

Visby Nynäshamn rutten ansluter Gotland med Sverige. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Destination Gotland. Det finns överfarter upp till 49 gånger vecka med en resetid från ca 3 timmar 15 minuter.

Visby Nynäshamn seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Visby - Nynäshamn färjerederier

  • Destination Gotland
    • 7 Avgångar per dag 3 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Visby Nynäshamn

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Visby Nynäshamn är en bil och 1 passagerare.

Nynäshamn guide

Den svenska staden och hamnen ligger i Stockholms län och är cirka 60 km söder om Stockholm. Under början av 20-talet, blev Nynäshamn välkänt som en kurort, även om de flesta av de anläggningar stängdes före slutet av första världskriget I. De viktigaste industrin kom igenom Telegrafverkets Verkstäder 1916 och ett oljeraffinaderi byggdes 1928-1929 av Axel Ax: son Johnson & Co. En hamn parti är värd varje sommar, liksom lokala hantverk mässor. Under dessa händelser ett ånglok kör ofta linjer till och från Stockholm. Under sommarmånaderna, är hamnen packad med båtar av alla storlekar, och livliga både besökare och lokalbefolkning.

Från hamnen kan färjor tas till Gotland och Gdansk i Polen.