Färja från Visby till Nynäshamn

Visby Nynäshamn-rutten går mellan Gotland och Sverige. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Destination Gotland. Färjor avgår upp till 49 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Visby Nynäshamn-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Visby och Nynäshamn

  • Destination Gotland
    • Avgår 7 gånger per dag 3 tim 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Visby Nynäshamn

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Visby Nynäshamn-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Nynäshamn

Tätorten Nynäshamn ligger ungefär 60 km söder om Stockholm. I början av 1900-talet försökte Nynäshamn etablera sig som badort med badhotell, badhus och sommarstugor, men vid 20-talets början hade de flesta anläggningarna lagts ner. Här hölls även seglingstävlingarna under 1912 års OS.

Den pittoreska hamnstaden är ett populärt resmål under sommarmånaderna, bland annat tack vare den årliga hamnfesten som lockar till sig semesterfirare och mängder av båtar. I centrum finns flertalet restauranger och butiker som säljer lokalt hantverk.

Från hamnen avgår färjor till Gotland och Gdansk i Polen. Färjor till Gotland har avgått från Nynäshamn ända sen 1900-talets början.