COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Visby - Nynäshamn är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Gotland till Sverige

Rederier som åker mellan Visby och Nynäshamn

  • 5 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Visby till Nynäshamn

 • "Incheckning"

  Hade önskat att det framgick i bokningsbekräftelsen att man skulle checka in via mobilen och att man får ett sms inför detta. I mailet stod det att man skulle checka in på terminalen så det var lite förvirrande.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Visby till Nynäshamn

Visby Nynäshamn-rutten går mellan Gotland och Sverige. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Destination Gotland. Färjor avgår upp till 35 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Visby Nynäshamn-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Nynäshamn

Tätorten Nynäshamn ligger ungefär 60 km söder om Stockholm. I början av 1900-talet försökte Nynäshamn etablera sig som badort med badhotell, badhus och sommarstugor, men vid 20-talets början hade de flesta anläggningarna lagts ner. Här hölls även seglingstävlingarna under 1912 års OS.

Den pittoreska hamnstaden är ett populärt resmål under sommarmånaderna, bland annat tack vare den årliga hamnfesten som lockar till sig semesterfirare och mängder av båtar. I centrum finns flertalet restauranger och butiker som säljer lokalt hantverk.

Från hamnen avgår färjor till Gotland och Gdansk i Polen. Färjor till Gotland har avgått från Nynäshamn ända sen 1900-talets början.