Boka en färja från/till Koh Phi Phi

Koh Phi Phi (Tonsai Pier) färjehamnen i Phi Phi Island har ett antal rutter till Phuket (Rassada Pier) & Krabi (Klong Jilad Pier). Med ett urval av upp till 14 avgångar per vecka, färjehamnen Koh Phi Phi (Tonsai Pier) ansluter Phi Phi Island med Phuket & Thailand.

Resetid från 2 timmar till 2 timmar på Phuket (Rassada Pier) färjorna.

Det är en kort sammanfattning på den här sidan, men eftersom överfarterna kan skilja sig beroende på vilken årstid det är. Råda vi dig att kolla upp tiderna på vår hemsida också, så tider och priser hittar ni på vår Koh Phi Phi (Tonsai Pier) prissökning.

Koh Phi Phi hamnkarta

Klicka här för karta

Koh Phi Phi färjetjänster

 • Phi Phi Cruiser
  • 7 avgångar per vecka 2 tim
  • Få pris
 • Andaman Wave Master
  • 7 avgångar per vecka 2 tim
  • Få pris

Guide till Koh Phi Phi

Koh Phi Phi är en ögrupp i södra Thailand som utgörs av sex små öar. Hamnen ligger vid den största och enda bebodda ön Ko Phi Phi Don. Ögruppen är belägen mellan fastlandet och ön Phuket på Thailands västkust, och den är känd för sina paradislika, kritvita sandstränder och kalkstensklippor.

Filmen ’The Beach’ med Leonardo Dicaprio spelades in på en av öarna, Ko Phi Phi Leh, vilket fick turismen till Phi Phi-öarna att öka dramatiskt. Ögruppen kallas föga förvånande för ’Andamankustens pärla’ tack vare sin fantastiska natur och den är även (ö)känd för att locka till sig festsugna turister och backpackers från jordens alla hörn.

Koh Phi Phi Don är den största av öarna, och den består i praktiken av två öar som är sammanbundna av en smal strandremsa. Hamnen ligger i Ao Ton Sai-området, där det finns massor av souvenirbutiker, caféer och restauranger och det kryllar av folk.

Den här delen av ön är inte den mest bildsköna, så de flesta reser direkt vidare till den vackra östkusten.
Färjor avgår från hamnen flera gånger dagligen till de närliggande öarna och till det thailändska fastlandet. Eftersom öarna ligger nära varandra är restiden kort mellan dem, men desto mer naturskön.

Så här hittar du till Koh Phi Phi hamn

 • Koh Phi Phi Färjans hamnadress

  Moo 7,Phi Phi Island Krabi 81000,Thailand Moo 7,Phi Phi Island Krabi 81000,Thailand

 • Koh Phi Phi övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Koh Phi Phi färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Koh Phi Phi övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!