Songserm
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Songserm

Songserm var det första företaget som introducerade färjeöverfarter över Thailandviken som förbinder södra provinsen Chumphon och de fantastiska öarna Koh Samui, Koh Pha Ngan och Koh Tao.

Songserm erbjuder också prisvärda buss- och tågförbindelser från Bangkok till Chumphon och har länge varit ett populärt val bland backpackare. Deras båtar avgår 365 dagar om året, första stoppet är i Nathon på Koh Samui, där utländska besökare kan förnya sina visum på migrationskontoret.

Songserm har en mängd snygga och moderna expressbåtar som kan ta ett stort antal passagerare. De erbjuder ett val mellan luftkonditionerade sittplatser och även utedäck. I den nedre delen finns också snackbarer och tv att underhålla dig med under hela resan.

Dessa öar är förmodligen de mest kända öarna i landet, och dessa thailändska pärlor är kända för sin naturliga skönhet och sortiment av surrande barer och exklusiva hotell. Koh Pha Ngan, som förknippas med med det berömda Full Moon Party, är den partyglades paradis. Koh Samui har en mer exklusiv upplevelse med sina lyxiga spa samt avslappnade atmosfär, medan den minsta ön Koh Tao har de mest spännande dykplatserna och täta kustdjungel.

Med directferries.se kan ni hitta Songserm titabeller, resor och boka Songserm biljetter. Vi jämnför också Songserm med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.