Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Dover hamn

 • Dover hamn med bil

  Dover ligger cirka 113 km från London. Från M2 följ A2 direkt till Dover eller från M20 följ A20 till Dover. Hamnen är tydligt skyltad.

 • Dover hamn med tåg

  Dover hamn ligger öster om staden och kan nås lätt till fots eller med buss eller taxi från Dover Priory station. Det finns tjänster från London Victoria och London Charing Cross till Dover Priory station. Restiden är cirka 1 timme 45 minuter. För mer information besök vår Tåg till Dover Priory sida.

 • Dover hamn med buss

  Det finns regelbundna National Express bussar från London Victoria busstation. Restiden är 2 timmar 30 minuter. Övriga bussar ankommer till busstationen i Dover centrum.

 • Parkering vid Dover hamn

  Korttids- och långtidsparkering finns tillgängligt för samtliga passagerare i parkeringshuset vid infarten till färjeterminalen.

 • Dover hamnadress

  Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA

 • Dover övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Dover färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Dover övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Dover färjetjänster

Guide till Dover

Hur tar man sig runt I Dover?

Det är en ganska lång promenad mellan de östra bryggorna i hamnen och tågstationen, särskilt med bagage så du måste ta en taxi. Det är också ganska stor uppförsbacke till slottet. Staden tillhör Southeasterns tågnätverk och det finns flera busslinjer som trafikerar hela östra Kent. Närmaste tågstation till Dover färjeterminaler är Dover Priory som ligger ungefär en och en halv kilometer bort och tar vanligtvis 25 minuter till fots. Resan med tåg tar ungefär en timme och avgår från ett par av Londons stationer, inklusive St Pancras och London Bridge.

Vad kan man göra I Dover?

White Cliffs Country har msassor av saker att göra och se. Dover har en unik plats i historien och du kan spendera veckor att utforska slott, museer och vackra trädgårdar. Missa inte chansen att bli aktiv och upplev det stora utomhuslivet! Från att njuta av landsbygden till fots eller häst till golfbanor och vattensporter – du kommer du att bli bortskämd för val! Förutom vackra trädgårdar är Kent även känt för ståtliga herrgårdar och vackra slott, exempelvis Leeds Castle och Dover Castle, som skyddat England från invasioner i flera århundraden. Ett annat måste är förstås att vandra kring de vita klipporna i Dover, som i hundratals år varit en symbol för hopp och frihet för Storbritannien. Vid klart väder syns de karaktäristiska klipporna hela vägen från Frankrike.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.