P&O Ferries

P & O Ferries är en av Storbritanniens största färjeoperatörer med en stor flotta av färjor som serverar ett nätverk av färjor till Frankrike, Belgien, Holland, Irland, England och Nordirland och år 2012 firade sitt 175-årsjubileum.

P & O Ferries Dover Calais färjetrafik driver ett urval av korsningar dagligen och är det mest flexibla och bekväma sättet att korsa kanalen året runt.

Ta färjan till Belgien eller Holland via Zeebrugge eller Rotterdam från Hull och upplev det enkla, stressfria sättet att komma på kontinenten från norra England med minimal körning.

P & O Ferries Irländska sjöservice förbinder dig med Dublin från Liverpool med sina konventionella färjor, medan rutterna från Cairnryan och Troon till Larne ger kortast och snabbare service mellan Skottland och Nordirland.

De olika faciliteterna ombord på P & O Ferries kommer att hjälpa dig att anlända fram till ditt resmål helt uppfriskad och redo.

Med directferries.se kan ni hitta P&O Ferries titabeller, resor och boka P&O Ferries biljetter. Vi jämnför också P&O Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med P&O Ferries

Omdömen om P&O Ferries

 • "Bra rederi."

  Mycket fräsch båt på ena hållet Princes of Kent. sämre på andra hållet.

  Bo' reste med P&O Ferries på Pride of Kent/Pride of Burgundy

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Logistik"

  Mycket bra logistik när man skulle checka in och komma till rätt fil innan man körde ombord. Effektiv och bra personal. Kort och gott, det blev en bra paus i resandet med en behaglig överfart.

  Anonym' reste med P&O Ferries på Pride of Kent/Pride of Canterbury

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resan"

  Resan var OK

  Anonym' reste med P&O Ferries på Spirit of France

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension av resa tor Rotterdam Hull"

  Resan fungerade mycket bra. Hytten var bättre än förväntat. Servicen på restaurang Brasserie var excellent. Vi fick mycket bra bord och service. Vi åker gärna flera gånger med färjan.

  Lars' reste med P&O Ferries på Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre