COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rotterdam - Hull är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Holland till England

Rederier som åker mellan Rotterdam och Hull

  • 6 Sailings Weekly 11 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Rotterdam till Hull

 • "Inte lika bra som Stena"

  Hytten hade en konstig lukt och den var liten, så är det inte hos Stena Line. Ingen tv eller wifi. Maten var god men det fanns inga tidningar ombord. Och det var segt att vänta en timme i bilen.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Enkel resa till Hull från Rotterdam "

  Bra service och trevlig personal, allt fungerade klanderfritt. Bra färjelinje när man kommer från Europa och vill längre norrut i enland.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension av resa tor Rotterdam Hull"

  Resan fungerade mycket bra. Hytten var bättre än förväntat. Servicen på restaurang Brasserie var excellent. Vi fick mycket bra bord och service. Vi åker gärna flera gånger med färjan.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Tack så mycket för en bra resa med ert bolag. Ingen väntetid alls och det var lika så på returen. Ser fram emot att åka med P&O igen. Radim.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Rotterdam till Hull

Rotterdam Hull-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Ferries. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Rotterdam Hull-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Rotterdam

Rotterdam är Nederländernas näst största stad och är en av de största hamnarna i världen. Staden är belägen i provinsen Zuid-Holland i den västra delen av landet, och söder om Randstad. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till 1300-talet och har vuxit och utvecklats till en betydande internationell kommersiell knutpunkt. Hamnens strategiska läge vid Rhen-Maas-Schelde delta på Nordsjön, och även dess anslutning till nationella och internationella väg-, järnvägs-, flyg- och vattennätverk har lett till att staden ofta kallas "Porten till Europa". Rotterdam förklarades europeisk kulturhuvudstad år 2001. Staden har en egen orkester, Rotterdam Philharmonic, en stor congress- och konsertbyggnad som kallas De Doelen, flera teatrar (inklusive den nya Luxorteatern) och biografer, och Ahoy Rotterdam komplexet söder om staden som används för popkonserter, utställningar, tennisturneringar, och andra aktiviteter.

I hamnen finns restauranger och shopping, ett växlingskontor och ett café, med terminalanläggningar som är tillgängliga för personer i rullstol. Terminalen har också modifierade toaletter. Hamnen är i första hand ett frakt- och lastnav, med mindre passagerartrafik än Hoek van Holland. Men färjetrafik från hamnen avgår till Hull i Storbritannien med en överfart på cirka 11 timmar.


Guide till Hull

Kingston-upon-Hull eller bara Hull för kort, är en livlig hamn som ligger vid floden Hull och Humber Estuary. Den har fungerat som en inkörsport till hjärtat av England sedan romartiden. Den ursprungliga staden Hull är efter kung Edward I (1272-1307) bestämde han behövde en säker port för att leverera hans arméer som kämpade skottarna. Denna oas vid floden Hull monterad rollen perfekt, samt ha en blomstrande import / export.

Den moderna staden Hull är stor och full med shopping, enkelt med en kompakt layout bil finns parkeringsmöjligheter och bilfria gator som också är inställningen för levande utomhusunderhållning under våren och sommaren. En av landets mest spännande och natursköna köpcentrum är imponerande glastäckta Princes Quay som bokstavligen steg från vattnet att sväva ovanför prinsens Dock. Som en av områdets största shoppingcenter skickligt länkar den gamla och nya delar av staden vilket leder till hjärtat av denna historiska stad med vidsträckt utsikt över de föryngrad Docklands.