Rotterdam
Hull
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Rotterdam - Hull är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Rotterdam till Hull

Rotterdam Hull-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, P&O Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Rotterdam Hull-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Rotterdam till Hull?

  Färjeresan från Rotterdam till Hull tar ungefär 11h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Rotterdam till Hull?

  Priserna för färjan mellan Rotterdam - Hull varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 364 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rotterdam - Hull?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Rotterdam och Hull, dessa är
  • P&O Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rotterdam - Hull?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rotterdam - Hull, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rotterdam - Hull?

  Ja, mellan Rotterdam - Hull kan du resan utan bil med
  • P&O Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rotterdam - Hull?

  Ja, du kan resa med bil mellan Rotterdam - Hull med
  • P&O Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rotterdam - Hull?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • P&O Ferries
 • Vad är avståndet från Rotterdam till Hull?

  Det är uppskattningsvis 285 sjömil mellan Rotterdam och Hull.

Så tycker våra kunder om Färjor från Rotterdam till Hull

 • "Enkel resa till Hull från Rotterdam "

  Bra service och trevlig personal, allt fungerade klanderfritt. Bra färjelinje när man kommer från Europa och vill längre norrut i enland.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Good food.... "

  The food was good and the bedding was alright. However wifi by now should be standard. Having to pay and not even be able to use in your cabin makes little sense. Free wifi every where on the ship and the trip would of been an A

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Hämtad bil"

  Positiv upplevelse. Allt fungerade perfekt så mycket nöjda.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Recension av resa tor Rotterdam Hull"

  Resan fungerade mycket bra. Hytten var bättre än förväntat. Servicen på restaurang Brasserie var excellent. Vi fick mycket bra bord och service. Vi åker gärna flera gånger med färjan.

  'Pride of Hull' travelled on Pride of Hull

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Rotterdam

Rotterdam är Nederländernas näst största stad och är en av de största hamnarna i världen. Staden är belägen i provinsen Zuid-Holland i den västra delen av landet, och söder om Randstad. Staden kan spåra sitt ursprung tillbaka till 1300-talet och har vuxit och utvecklats till en betydande internationell kommersiell knutpunkt. Hamnens strategiska läge vid Rhen-Maas-Schelde delta på Nordsjön, och även dess anslutning till nationella och internationella väg-, järnvägs-, flyg- och vattennätverk har lett till att staden ofta kallas "Porten till Europa". Rotterdam förklarades europeisk kulturhuvudstad år 2001. Staden har en egen orkester, Rotterdam Philharmonic, en stor congress- och konsertbyggnad som kallas De Doelen, flera teatrar (inklusive den nya Luxorteatern) och biografer, och Ahoy Rotterdam komplexet söder om staden som används för popkonserter, utställningar, tennisturneringar, och andra aktiviteter.

I hamnen finns restauranger och shopping, ett växlingskontor och ett café, med terminalanläggningar som är tillgängliga för personer i rullstol. Terminalen har också modifierade toaletter. Hamnen är i första hand ett frakt- och lastnav, med mindre passagerartrafik än Hoek van Holland. Men färjetrafik från hamnen avgår till Hull i Storbritannien med en överfart på cirka 11 timmar.


Guide till Hull

Kingston-upon-Hull eller bara Hull för kort, är en livlig hamn som ligger vid floden Hull och Humber Estuary. Den har fungerat som en inkörsport till hjärtat av England sedan romartiden. Den ursprungliga staden Hull är efter kung Edward I (1272-1307) bestämde han behövde en säker port för att leverera hans arméer som kämpade skottarna. Denna oas vid floden Hull monterad rollen perfekt, samt ha en blomstrande import / export.

Den moderna staden Hull är stor och full med shopping, enkelt med en kompakt layout bil finns parkeringsmöjligheter och bilfria gator som också är inställningen för levande utomhusunderhållning under våren och sommaren. En av landets mest spännande och natursköna köpcentrum är imponerande glastäckta Princes Quay som bokstavligen steg från vattnet att sväva ovanför prinsens Dock. Som en av områdets största shoppingcenter skickligt länkar den gamla och nya delar av staden vilket leder till hjärtat av denna historiska stad med vidsträckt utsikt över de föryngrad Docklands.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.