Om directferries.se

Directferries.se är en websida för färjebiljetter som erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att jämföra, boka och valja bland 1000 olika färjeöverfarter till nästan alla färjehamnar i Europa och Nordafrika.

Företaget grundades 1999. Direct Ferries erbjuder olika rutter i färjetransportsektorn och olika produkter från noga utvalda partners, inklusive hotellerbjudanden , tågbiljetter och europeiskt breakdown cover.

Directferries Ltd är ett europeiskt bolag med kontor i Storbritannien, Tyskland och Schweiz. Direct Ferries Ltd driver directferries.se och har lokaliserat versioner för resande i Storbritannien, Irland, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Nederländerna, Belgien, Portugal, Österrike, Schweiz, Polen, Tjeckien, Slovakien, Grekland, Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom

Varför ska jag boka med directferries.se?

Bra innehåll

Vi har gjort allt för att vår hemsida ska funka snabbt, vara enkel att använda och ha information som du kan behöva for att planera din nästa resa, som till exempel rederier, rutter och hamnguider samt fartygsrecensioner.

Bästa priserna

Med en direkt anslutning till rederiets bokningssystem kan du jämföra alla tillgängliga prisalternativ för din destination genom en snabb och enkel sökning.

En färjebutik

Oavsett om du cyklar eller kör en lastbil har vi erbjudanden för alla typer av fordon för turister, företag eller kommersiell användning.

Välrekommenderad

Förutom ett gott rykte i branschen erbjuder vi de bästa priserna och urval av olika rutter till miljoner av kunder.

Exklusiva erbjudanden

Vi har ofta tillgång till exklusiva erbjudanden som inte finns någon annanstans, för att spara ännu mer på din färjebiljett (registrera dig för vårt nyhetsbrev, kontakta oss eller följ oss på Facebook eller Twitter så att du inte missar något!)

Vad har vi for erbjudande?

  • 204 rederier och Eurotunnel
  • 2936 färjelinjer I Europa och Nordafrika
  • Val av omkring 687 färjehamnar
  • Avgångar till och från över 179 länder och öar

Hur kontaktar jag directferries.se

Behöver du prata med oss? Ta reda på när vi har oppet och hur du kontaktar oss.

Vår adress

Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom