Varför använda
Direct Ferries?

3307 färjerutter och 697 hamnar runt om i världen

Över 2.5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1.2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Färjor till Kanada

Kanada är ett av naturens mästerverk med de imponerande vildmarkerna med massor av vilda djur. Det nordamerikanska landet är glest befolkat men de karismatiska städerna Vancouver, Montreal och Toronto erbjuder en livlig semester från den lugna naturen.

Vad kan man göra i British Columbia?

Kanada är ett centrum för vinteraktiviteter. Whistler Mountain i British Columbia har bra snö för snowboarding, man kan surfa på vågorna i Nova Scotia eller paddla kajak längs den magnifika South Nahanni River i Northwest Territories.

Som man kan förvänta sig, har Kanada också några av världens mest imponerande parker. Gwaii Haanas nationalpark ligger i den sydligaste delen Haida Gwaii, 130 kilometer från den västra kusten och har total nästan 10 400 kvadratkilometer land. Där finns varma källor, gamla totempålar, begravningsgrottor samt knölvalar som ofta ses runt de 150 småöara.

Kanada har emellertid mycket mer än bara imponerande sjöar och skogar. Vancouver erbjuder ett pulserande och elegant nattliv med exklusiva barer och restauranger med utsikt över en vacker hamn, medan Montreals 1700-talsarkitektur och dess moderna konstscen kommer att imponera alla resenärer.

Ett besök på Royal Ontario Museum i Toronto är också ett måste, eftersom det är ett av de största naturhistoriska museer i Nordamerika.

För att få en verklig smak av kanadensiska kulturen, ska man se till att man provar den lokala fisken, ost och bakverk i Granville Island Public Market. Där hittar du kanadensiska favoriter som poutine, Montreal-stil bagels och laxjerky.

Hur tar man sig runt British Columbia?

Att hyra bil i Kanada är billigare än i Sverige och oftast det bästa sättet att ta sig runt landet.

Kanada har allt man behöver för en fantastisk semester, så boka en färja idag. När man har passerat gränsen från Seattle, USA, tar det under tre timmar med frekventa avgångar till Victoria, British Columbia.

Det finns också mindre frekventa korsningar från Campbell Island, Vancouver Island, Swindle Island, Graham Island och Prince Rupert till olika hamnar på British Columbia kusten.

När är det bäst att boka färja till British Columbia?

Färjetrafiken kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen. Priserna kan stiga för resan när avgångstiden närmar sig. Vänta inte tills det är för sent! Boka nu för att säkra det bästa priset.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

  • BC Ferries
    • Få pris

Rutter och hamnar i Kanada