Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Heraklion hamn

  • Heraklion hamn med bil

    Heraklion hamn är belägen nästan i centrum av Kretas nordkust och är lätt att nå med bil. Om ni kommer från Agios Nikolaos, ta nationella vägen och kör västerut och sedan följ akyltarna till hamnen. Från Heraklion kör norrut eller längs kusten och följ skyltarna till hamnen. Om ni kommer från Rethymnon eller Chania, ta nationella vägen, kör västerut och fälj skyltarna till hamnen.

  • Heraklion hamn med buss

    Det finns en busstation nära Heraklion hamn. Bussar tar er till de flesta destinationer på Kreta. Ni kan köpa er bussbiljett på busshållplatsen eller på bussen.

  • Heraklion övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Heraklion färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Heraklion övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Heraklion färjetjänster

Guide till Heraklion

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och den administrativa huvudstaden på ön Kreta och även en viktig sjöfarts nav med kopplingar till det grekiska fastlandet och många andra öar. Heraklion ligger nära ruinerna av palatset i Knossos, som i minoisk tid var den största centrum för befolkningen på Kreta.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.