COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Anek Superfast

Anek Superfast är ett samföretag mellan två av Adriatiska havets mest kända rederier - Anek Lines och Superfast Ferries, på linjerna mellan Italien och Grekland och från Greklands fastland till Kreta.

Italien och Grekland-linjen drivs av Anek Superfast-färjor som förbinder Italiens hamnar Ancona, Venedig och Bari med de grekiska hamnarna Patras, Igoumenitsa och Korfu medan de inhemska linjerna förbinder hamnen i Piraeus (Aten) med Chania och Heraklion på Kreta.

Rutterna mellan Italien och Grekland trafikeras av Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI och Superfast XI medan linjen till Kreta trafikeras av Olympic Champion, Elyros, Kriti II och Superfast XII.

Denna gemensamma satsning gör att de två rederierna kan driva linjerna så effektivt som möjligt och försäkra en bekväm, pålitlig och effektiv upplevelse för resenärerna.

Moderbolaget Anek utseddes även till "Bästa företag för passagerartransport 2008" av Greek Shipping Awards.

Med directferries.se kan ni hitta Anek Superfast titabeller, resor och boka Anek Superfast biljetter. Vi jämnför också Anek Superfast med alternativa rederier.

Alla rutter med Anek Superfast

Omdömen om Anek Superfast

 • "Bra överfart"

  Utmäkrt resa, ren båt, bra mat, trevlig personal. Sov väldigt gott i sätet. Tar samma resa hem igen, ser fram emot det.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt väldigt bra"

  Första gången från Bari till Igoumenista. Hamn personalen var välnliga och hjälpsamma till trötta tursiter. Otroligt väl organiserat. Ren färja och städad. Första klass service. Tack.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra"

  Det var en bra resa. Satt i loungen också. Tiden gick snabbt. Det var fint att se kusten av Grekland. Det var smidigt och bekvämt att resa med färja.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa. Dålig personal"

  Vi hade en bekväm resa på Super Ferry . Det skulle ha varit bra om det inte var för en samarbetsvillig bar skötare . Vi ville ha en restaurang måltid på färjan . Vi bordade tidigt och hade drinkar i baren väntar restaurangen att öppna . Strax innan 06:30 vi frågade en bar skötare när restaurangen skulle öppna . Han sade vid 19:30 . Som ett resultat av denna desinformation vi fortsatte att beställa mat , två baguetter från baren , till upptrappade oss tills middag , som vi var mycket hungrig . Så fort vi gjort vår beställning ett tillkännagivande gjordes att restaurangen var öppen , tiden var 18:30 . Jag berättade snabbt min man att köra uttala baren skötare att avbryta vår ordning . Min man följde stipendiaten och sa till honom att annullera ordern för att vi ville äta på restaurang . Baren skötare sa till min man att det var för sent , men min man tyckte att det skulle vara fast eftersom vi beställde precis , och måltiden skulle inte har upprättats , han trodde inte att stipendiaten var allvarlig . Vi fortsatte sedan att gå till restaurangen för att beställa vår måltid och som vi väntade på beställning , vände baren skötare upp med baguetter . Jag sa till honom att vi inte ville ha det bar mat , att vi in ​​det , men han sa att det var för sent . Jag sa till honom att vi frågade honom när restaurangen skulle öppna och han sa 7:30 , men det öppnas vid 06:30 . Han sa att han jobbade på " grekisk tid " ! Jag sa till honom att det var hans misstag , borde han ha avbrutit ordning men han bara ignorerade mig och passerade bricka med mat över , med någon ursäkt . Som ett resultat av hans okunnighet jag inte kunde dela en trevlig varm måltid med min familj . Jag bestämde mig motvilligt för att äta en av baguetter . Denna incident , och den brist på hänsyn , verkligen bortskämda vad kunde ha varit en härlig resa på färjan . Som ett resultat av denna incident jag ska tänka två gånger innan jag boka igen med Superfast Ferries .

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer